logo-LBP


Hordijk Loopbaanperspectief in Utrecht helpt je met loopbaanadvies, coaching, outplacement en re-integratie het werk te vinden dat bij je past. Neem direct contact op voor meer informatie!


Werk vinden dat bij je past

Je haalt het beste uit jezelf als je werk doet dat bij je talent past, waar je energie van krijgt en wijzer van wordt. Als je werk ophoudt of je kunt je eigen vak niet meer uitoefenen, dan kan het lastig zijn om te bepalen wat je dan voor werk kunt gaan doen. Hoe krijg je werk dat bij je past? Loopbaanadvies kan je helpen om je talenten in kaart te brengen en zelf je koers te bepalen. Maar hoe goed ken je je eigen talent?

 

Rien Hordijk op TV bij RTL 4 in het programma LifestyleXperience

Je talent ontdekken en je koers bepalen met loopbaanadvies

Als je werk doet dat bij je talent past, krijg je voldoening en energie. Talent kleurt je leven, het is de manier waarop jij de zaken aanpakt die voor jou waardevol zijn. Je hebt er een innerlijke drive voor, het geeft je werk betekenis. Loopbaanadvies bij Hordijk Loopbaanperspectief kan je helpen om je talenten in kaart te brengen en zelf je koers te bepalen.

Van loopbaanverhaal naar zelfsturing door coaching

Het is de normaalste zaak van de wereld dat je ergens in je loopbaan tot stilstand komt. Je gaat jezelf vragen stellen en je weet even niet meer welke kant je op moet. Met loopbaancoaching kun je zelf je talent ontdekken en je eigen koers te bepalen.

Een nieuwe baan na ontslag met outplacement

Wie door ontslag of een reorganisatie zijn baan kwijtraakt, kiest daar meestal niet zelf voor. Maar dit einde is ook een nieuw begin. Je kunt nu voor jezelf kiezen, je hart volgen en de kans benutten werk te gaan doen waar je verder mee komt en dat bij je past. Misschien wel nóg beter dan je oude baan.

  • Lees meer over outplacement bij Hordijk Loopbaanperspectief

Met re-integratie beter worden in een betere baan

Iedereen die door langdurige ziekte is uitgevallen wil beter worden. Herstel na ziekte gaat beter in een baan die bij je past. Als je oude werk niet meer geschikt voor je is en je gaat op zoek naar nieuw werk, dan maak je een nieuwe start. Bij Hordijk Loopbaanperspectief helpen we je om dat moment te gebruiken om ook de regie over je loopbaan te herpakken.

Rien Hordijk

“Werk is ervoor bedoeld om je leven te verrijken”. Als ervaren loopbaancoach en counselor kan ik je helpen dat te realiseren.

Mijn eigen loopbaan kende ook heel wat kronkels. Eerst studeerde ik sociologie, maar kwam vervolgens in de techniek.  Daarna ben ik mij gaan specialiseren in persoonlijke coaching. Ik heb er lang over gedaan voor ik mijn talent in al die activiteiten had ontdekt. De methode van Mark Savickas, met zijn Career Story Interview, heeft mij daar goed bij geholpen en ik gebruik dat nu ook met veel plezier in mijn werk als loopbaanadviseur.

 

Contact en aanvraag offerte

Neem contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Je kan natuurlijk ook onderstaand formulier invullen.Hordijk Loopbaanperspectief biedt loopbaanbegeleiding in Utrecht. Onze vestiging ligt nèt buiten het centrum van de stad Utrecht en heeft een eigen parkeerplaats. Daardoor zijn we ook gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit omliggende plaatsen als Zeist, Amersfoort, Hilversum, Houten, Nieuwegein en Woerden. Kom je met de bus? Lijn 3 stopt om de hoek.

×