WLO Work and Life


WLO Work and Life biedt outplacement, loopbaan- en lifecoaching in Arnhem en helpt jou een baan te vinden die bij je past! Neem direct contact op voor meer informatie!


Wenneke Ong van WLO Work and Life BV ondersteunt professionals in het maken van bewuste keuzes in werk en privé. Inmiddels hebben wij duizenden mensen gecoacht. Wat ons onderscheidt? Wij werken niet met standaardtrajecten en stemmen ons af op de persoon die tegenover ons zit. De focus op talenten (i.p.v. alleen op competenties) en het Talentenpaspoort van Pontis BV zijn daarbij de rode draad. Wij zijn vertrouwd met videobellen en daardoor coachen we mensen uit heel Nederland. Vanzelfsprekend beschikken wij over een ruime E-HRM toolkit.

U bent van harte welkom in de kantoorvilla Klein Dreijen te Oosterbeek.

Voluit kiezen voor je eigen pad

Welk traject van WLO Work and Life BV past bij u?

Carrièreswitch »

Veranderingen en reorganisaties volgen elkaar snel op, onbewust kunt u op een pad zijn meegegaan dat niet langer bij u past. Misschien is het nu wel tijd voor u om pas op de plaats te maken, uw loopbaanpad te herijken en de koers (opnieuw) te bepalen.

Loopbaancoaching »

Iedereen met de ambitie om het maximale uit zijn of haar loopbaan te halen heeft baat bij de begeleiding van een loopbaancoach die helpt om uw persoonlijke doelen te realiseren.

Outplacement »

Outplacement gaat verder dan zoveel mogelijk solliciteren op vacatures die vergelijkbaar zijn met wat u deed. Om de arbeidsmarkt zo breed mogelijk te benaderen is het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar wat u deed. U bent immers meer dan uw laatste baan.

Talentenpaspoort »

Talenten zijn een gave. Een talent heeft u vanaf uw geboorte of u heeft het ontwikkeld op zeer jonge leeftijd. Door uw talenten onderscheidt u uzelf van anderen. Uw talenten maken u uniek. Een talentenonderzoek laat zien wat uw potentieel is en het Talentenpaspoort is uw document naar nieuwe bestemmingen.

Re-integratie »

Als u werk hebt en u valt uit, dan is het zaak om – rekening houdend met de Wet Poortwachter – zo spoedig mogelijk actie te ondernemen. Wij begeleiden organisatie en medewerk(st)er tijdens het 1e spoor. U staat er niet alleen voor.

Onze uitgangspunten zijn:

  • Inspireren, confronteren en motiveren.
  • De overtuiging dat een ieder van ons meer in zich heeft dan wij op dit moment laten zien.
  • Als het met humor kan, dan met humor!
  • Durven en doen.

Uw adviseur en haar werkwijze

In 2000 heeft Wenneke Ong WLO Work and Life BV opgericht. Samen met Erik de Haar, Ingrid Coenen en Judith Leenders zet zij zich in voor alle vragen die met Work & Life te maken hebben. Door samen te werken met andere professionals, een GZ-psychologe, een arbeidsdeskundige e.a. bieden wij brede ondersteuning bij het zoeken en vinden van werk dat bij u past. Betrokkenheid, korte lijnen, maatwerk en een praktische aanpak met professionele tools zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten van WLO Work and Life BV of direct een offerte aanvragen (zonder tussenpersoon), bezoek dan de website WLOworkandlife.nl of gebruik onderstaand mailformulier (rechtstreeks mailen kan ook).WLO Work and Life biedt loopbaanbegeleiding aan vanuit Oosterbeek voor de regio Arnhem/Nijmegen en omgeving. Onze cliënten komen zowel uit Arnhem zelf als uit omliggende plaatsen Ede, Wageningen, Nijmegen, Doetinchem, Zutphen en Apeldoorn. De vestiging in Oosterbeek ligt op 5 minuten van de snelweg A50 en naast NS-station Oosterbeek.

×