WLO Work and Life


WLO Work and Life biedt outplacement, loopbaan- en lifecoaching in Arnhem en helpt jou een baan te vinden die bij je past! Neem direct contact op voor meer informatie!


Wenneke Ong van WLO Work and Life ondersteunt professionals in het maken van keuzes ten aanzien van huidig of toekomstig werk. Wij bieden u een traject waarin we denken in kansen en mogelijkheden. Wij gaan uit van uw talenten en halen daarbij het beste in u naar boven. Dit doen we met onze krachtige trajecten die al velen hebben geholpen om weer grip op hun werk te krijgen. Dit filmpje geeft een indruk van hoe we dat doen:

Bekijk Wenneke Ong in deze uitzending van RTL4

Voluit kiezen voor je eigen pad

Welk traject van WLO Work and Life past bij u?

Carrièreswitch »

Veranderingen en reorganisaties volgen elkaar snel op, onbewust kunt u op een pad zijn meegegaan dat niet langer bij u past. Misschien is het nu wel tijd voor u om pas op de plaats te maken, uw loopbaanpad te herijken en de koers (opnieuw) te bepalen.

Loopbaancoaching »

Iedereen met de ambitie om het maximale uit zijn of haar loopbaan te halen heeft baat bij de begeleiding van een loopbaancoach die helpt om uw persoonlijke doelen te realiseren.

Outplacement »

Outplacement gaat verder dan zoveel mogelijk solliciteren op vacatures die vergelijkbaar zijn met wat u deed. Om de arbeidsmarkt zo breed mogelijk te benaderen is het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar wat u deed. U bent immers meer dan uw laatste baan.

Talentenpaspoort »

Talenten zijn een gave. Een talent heeft u vanaf uw geboorte of u heeft het ontwikkeld op zeer jonge leeftijd. Door uw talenten onderscheidt u uzelf van anderen. Uw talenten maken u uniek. Een talentenonderzoek laat zien wat uw potentieel is en het Talentenpaspoort is uw document naar nieuwe bestemmingen.

Re-integratie »

Als u werk hebt en u valt uit, en door een deskundige is geconstateerd dat terugkeer naar uw huidige functie geen optie meer is, dan doen we een (re-integratie-) 2e-spoor traject. Wij maken dan samen met u en uw werkgever een plan om weer terug te kunnen keren in ander werk.

Onze uitgangspunten zijn:

  • Inspireren, confronteren en motiveren.
  • De overtuiging dat een ieder van ons meer in zich heeft dan wij op dit moment laten zien.
  • Als het met humor kan, dan met humor!
  • Durven en doen.

Uw adviseur en haar werkwijze

In 2000 heeft Wenneke Ong WLO Work and Life opgericht. Sinds 2018 is Erik de Haar toegetreden als coach. Door samen te werken met collega-loopbaanprofessionals, een GZ-psychologe, een arbeidsdeskundige e.a. bieden wij brede ondersteuning bij het zoeken en vinden van werk dat bij u past. Betrokkenheid, korte lijnen, maatwerk en een praktische aanpak met professionele tools zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten van WLO Work and Life of direct een offerte aanvragen (zonder tussenpersoon), bezoek dan de website WLOworkandlife.nl of gebruik onderstaand mailformulier (rechtstreeks mailen kan ook).WLO Work and Life biedt loopbaanbegeleiding aan vanuit Oosterbeek voor de regio Arnhem/Nijmegen en omgeving. Onze cliënten komen zowel uit Arnhem zelf als uit omliggende plaatsen Ede, Wageningen, Nijmegen, Doetinchem, Zutphen en Apeldoorn. De vestiging in Oosterbeek ligt op 5 minuten van de snelweg A50 en naast NS-station Oosterbeek.

×