Loopbaanadvies.net heeft de beste boeken op het gebied van werk en loopbaan voor je uitgezocht. Interessante boeken kun je hier gelijk bestellen. Klik daarvoor op het boek van je keuze. Je komt dan op de site van Bol.com. Bestelling, betaling en levering lopen via Bol.com; bekend en vertrouwd.


In 10 stappen een succesvolle 2e spoorcoach

In 10 stappen een succesvolle 2e spoorcoach

Eliane van Beukering

Ben jij loopbaancoach en wil je je werkzaamheden uitbreiden naar 2e-spoor-coaching? Het begeleiden van mensen die vanwege ziekte een andere baan moeten zoeken in een 2e-spoortraject vraagt veel meer kennis en vaardigheden dan je in eerste instantie zou verwachten. In dit boek leert Eliane je hoe je omgaat met de verschillende petten die je op hebt als 2e-spoorcoach. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Professionele loopbaancoaching

Professionele loopbaancoaching

Rozemarijn Dols

Professionele loopbaancoaching is een boek voor professionals die zich bezighouden met loopbaanvraagstukken. Deze herziene uitgave biedt niet alleen een geactualiseerd overzicht van de belangrijkste denkwijzen, methoden en technieken, maar ook veel praktische tips. Lees meer »

Coachen met een leeg hoofd

Coachen met een leeg hoofd

Nicolette Kat

Als coach samen met je coachee bouwen aan bewustwording, bewustzijn en verantwoordelijkheidsbesef en toewerken naar een lonkend en helder doel - dat is de essentie van coachen. Een coach moet daarom een goede luisterantenne hebben voor wat er in een ander omgaat. Hoe weet je als coach welke aanpak passend is bij het doel dat de coachee wil bereiken? Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Praktijkgids voor coaches

Praktijkgids voor coaches

Julie Starr

We beschikken allemaal over enige coachingsvaardigheden, maar een werkelijk goede coach wordt u door uw sterke punten te ontdekken en actief te ontwikkelen. De Praktijkgids voor coaches biedt u hierbij alle benodigde instrumenten, technieken en ondersteuning. Deze gids is zowel een volledige coachingscursus voor beginners als een bron van nieuwe inzichten en tips voor meer ervaren coaches. Lees meer »

Zijnsgericht coachen

Zijnsgericht coachen

Fred Korthagen

Hoe kunnen aangeleerde overlevingspatronen overstegen worden? 'Zijnsgericht coachen' helpt mensen om zich bewust te worden van ineffectieve gedragspatronen en zich te verbinden met hun authentieke kern. Lees meer »

Handboek coachen bij stress en burn-out

Handboek coachen bij stress en burn-out

Annita Rogier

Met dit complete en praktische "Handboek coachen bij stress en burn-out" leren coaches hoe ze mensen met stressklachten kunnen begeleiden naar veerkracht en bevlogenheid. Met de gestructureerde en evidence-based coachingsaanpak in dit boek hervinden zij snel hun vitaliteit. Het achtstappenplan naar herstel vormt daarbij de rode draad. Lees meer »

Coachen met NLP voor Dummies

Coachen met NLP voor Dummies

Kate Burton

Coachen met NLP voor Dummies laat je zien hoe je NLP-vaardigheden binnen het coachen gebruikt en je cliënten naar succes leidt. Of je nu een NLP-coach wilt worden of dat je NLP-vaardigheden in je bestaande coachings- of managementrol wilt gebruiken, dit boek legt je uit hoe je iemand coacht op persoonlijk of zakelijk vlak. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Mooier werk

Mooier werk

Mark van Vuuren

Veranderingen in banen lijken steeds harder te gaan. Hoe kunnen organisaties de talenten en krachten van medewerkers optimaal blijven benutten? Dit boek biedt inzichten om van werk Mooier Werk te maken. Lees meer »

Gesprekken die werken

Gesprekken die werken

Ineke van den Berg

Dit is een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Help! Ik ga coachen

Help! Ik ga coachen

Marijke Lingsma

"Help! Ik ga coachen" biedt een ideale toolbox voor de coach. Met basisinzichten in één boek met 50 items. Maar ook met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie. En met inspirerende one-liners die je in een coachingsgesprek kunt inzetten om beweging te creëren. Zodanig vormgegeven dat het ook tijdens coachingsgesprekken kan worden gebruikt. Lees meer »

In de voetsporen van de heldin

In de voetsporen van de heldin

Edith de Wit

Als loopbaancoach heb je een belangrijke rol om je cliënt te helpen ontdekken waar ze energie van krijgt en wat haar drijft. Om deze belangrijke voorwaarden voor werkvreugde op het spoor te komen is het uiterst zinvol om terug te kijken op haar loopbaan en haar leven, en die momenten en werkzaamheden te ontdekken waar ze blij van werd (en ook waar ze absoluut niet blij van werd). Lees meer »

Studieloopbaanbegeleiding

Studieloopbaanbegeleiding

Marian Cornelissen

In 'Studieloopbaanbegeleiding - Trainingen SLB voor de docent' komen alle benodigde coachingsvaardigheden aan bod, met aansprekende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Lees meer »

Loopbanen in beweging

Loopbanen in beweging

Ans de Vos

'Loopbanen in beweging' geeft de lezer richting om op een andere manier aan de slag te gaan met loopbanen binnen de organisatie. De vele praktijkvoorbeelden en tips zijn een inspiratiebron om loopbaanbeleid op een andere en duurzame manier vorm te geven. Daarbij vormt aandacht voor zowel de noden van de organisatie als van de medewerker de rode draad. Lees meer »

Professionaliteit op alle vlak

Professionaliteit op alle vlak

Marleen Devisch & Alex Peeters

Dit boek gaat over de vraag wat professionaliteit voor een coach inhoudt. Professioneel coachen betekent dat je jouw hele carrière aan die professionaliteit blijft sleutelen, dat je ze steeds verfijnt, versterkt, verdiept. Dit boek geeft je sleutels om dit te doen. Je kan er helemaal zelf mee aan de slag. Lees meer »

Adviseren als tweede beroep

Adviseren als tweede beroep

Hannah Nathans

Deze derde herziene druk van "Adviseren als tweede beroep" geeft vele handvatten die in de praktijk bruikbaar zijn. Die meteen resultaat opleveren. Staf- en beleidsfunctionarissen kunnen ze gebruiken om hun adviezen gerealiseerd te krijgen. Om effectief te zijn. Al meer dan 70.000 exemplaren gingen over de toonbank van deze bestseller. Lees meer »

De vijf kritieke succesfactoren voor coaching

De vijf kritieke succesfactoren voor coaching

Ger van Doorn

Kritieke succesfactoren voor coaching zijn die aspecten die onophoudelijk aandacht moeten krijgen van coach, coachees en teams. Dit boek reikt coaches (in opleiding) de theoretische kennis aan om de kritieke succesfactoren voor coaching in de praktijk ook met succes te hanteren. Lees meer »

Coachen met collega's

Coachen met collega's

Erik de Haan & Yvonne Burger

"Coachen met collega's" is geschreven vanuit de gedachte dat professioneel werken tegenwoordig steeds meer permanent leren en persoonlijke ontwikkeling vraagt, en dat coachen door collega's daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Lees meer »

No-nonsense coaching

No-nonsense coaching

Anne de Jong

Mensen willen helpen maakt je nog geen goede coach. Hoe je dat wel wordt, maakt 'No-nonsense coaching' duidelijk. Sterker: met dit praktische en heldere boek word je in vijf stappen een goede coach. De startende coach leert wat je doet als je coacht en hoe je het doet. Lees meer »

Coachen als professie

Coachen als professie

Ien G.M. van der Pol

Coachen als professie verbindt verschillende coachmethoden met elkaar tot een overzichtelijk geheel, een body of knowledge. Het biedt de fundamenten van het beroep van coaching via kennis, kunde en ervaringswijsheid. De geschiedenis, theorie en methode, ethiek, houding en vaardigheden komen allemaal aan bod, op een heldere en toegankelijke manier en voorzien van talloze voorbeelden uit de praktijk. Lees meer »

Het grote sollicitatiespel

Het grote sollicitatiespel

Eldert Nieuwenhuize & Maaike Kersbergen

Het spel is bedoeld voor sollicitatietrainers, coaches, loopbaanadviseurs, re-integratieconsulenten bij uitkeringsinstanties, docenten en decanen als tool om klanten, medewerkers en studenten optimaal voor te bereiden op hun sollicitatiegesprek, zodat ze meer kans maken op die baan. Eigenlijk voor iedereen die zich bezighoudt met begeleiden van anderen naar werk. Lees meer »

Holistische aanpak burn-out

Holistische aanpak burn-out

Fred Streefkerk

Holistische aanpak burn-out is bedoeld voor mensen die vanuit een professioneel oogpunt individuen begeleiden met een burn-out of burn-out gerelateerde klachten. Primair richt het boek zich op inzichten en methoden voor hulpverleners. Verder biedt het voor direct betrokkenen als leidinggevenden, human resource managers, collega's of partners de mogelijkheid zich te verdiepen in het proces van herstel vanuit een holistische aanpak. Lees meer »

Natuur als coach

Natuur als coach

Yoke de Wilde

Ben jij begeleidingsprofessional en wil je de natuur inzetten in je werk? Steeds meer coaches, trainers, opleiders en therapeuten ontdekken dat klanten in de natuur op een ontspannen manier snel tot de kern komen, verrassende in- en uitzichten opdoen en passende antwoorden op hun vragen vinden. Lees meer »

Oplossingsgericht coachen

Oplossingsgericht coachen

Peter Szabó & Insoo Kim Berg

Niemand kijkt meer op als iemand het over zijn personal coach heeft. Het aantal coaches en coachees is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen. Ondanks deze indrukwekkende cijfers gaat het in coachingsituaties helaas niet altijd helemaal zoals de bedoeling is. Omm deze situaties te voorkomen, is er sinds kort een nieuwe en zeer effectieve benadering: oplossingsgericht coachen. Een belangrijk verschil met reguliere coachingstechnieken is dat niet het probleem, maar de oplossing als vertrekpunt wordt genomen. Lees meer »

U lijkt me een vrij hopeloos geval

U lijkt me een vrij hopeloos geval

Adélka Vendl

Er bestaan grote misverstanden over provocatief coachen: je zou vrijuit je cliënt mogen kwetsen, beledigen en belachelijk maken. Dit boek maakt korte metten met deze opvatting. De therapeutische provocatie is juist een heel zorgvuldige uitnodiging tot een reactie. Dit boek maakt helder hoe deze coachingsvorm werkt, welke voordelen ze biedt en geeft je een aantal aanzetten om er zelf mee te experimenteren. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Het complete loopbaanboek

Het complete loopbaanboek

Susan van Ass

Dit complete boek brengt het brede vakgebied van de loopbaanprofessional in kaart. Het biedt een inhoudelijk overzicht van het theoretisch kader waarbinnen de loopbaanbegeleiding plaatsvindt en geeft inzicht in de praktijk van het begeleidingsproces en de bijbehorende methoden, technieken en instrumenten. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

De Belbin-benadering

De Belbin-benadering

Rob Groen en José Houweling

Sinds jaren wordt het model van Belbin succesvol toegepast voor teamcoaching. Minder bekend is de schat aan mogelijkheden van de Belbin benadering voor individuele coaching en loopbaanbegeleiding. Dit boek voorziet in deze leemte. Het geeft handvatten om de eenvoudig herkenbare - maar wetenschappelijk gefundeerde - Belbinrollen als basis te gebruiken bij coachingsvraagstukken en talentontwikkeling. Lees meer »

Professionele loopbaancoaching

Professionele loopbaancoaching

Rozemarijn Dols

Loopbaancoaching of loopbaanadvisering is een jonge professie en door verschillende maatschappelijke en economische ontwikkelingen volop in beweging. "Professionele loopbaancoaching" is het eerste boek dat een goed overzicht biedt aan iedere professional die zich bezighoudt met loopbaanvraagstukken. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

De magie van coachen

De magie van coachen

Adriaan Hoogendijk & Annelies Kraan

Dit boek is een bron van inspiratie voor elke coach, en zeker ook voor hen die op zoek zijn naar coaching die het wezenlijke wil raken. Adriaan Hoogendijk is onder meer bekend door zijn boeken Loopbaanzelfsturing en De Schoonheid van Coachen en Het Bezielingsspel. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Eigenwijsjes

Eigenwijsjes

L.M. van Westerkamp van Beers

Coachingkaartjes. EigenWijsjes zijn een speelse aanzet tot een beter zelfbeeld, bewustzijn en zelfvertrouwen. Oorspronkelijk zijn deze kaartjes bedoeld voor thuisgebruik. Maar ook door kindertherapeuten, leerkrachten van de basisschool en remedial teachers worden de EigenWijsjes enthousiast ontvangen. Eigenwiisjes zijn voor alle kinderen van 6 tot 106. Lees meer »

Leren coachen

Leren coachen

Marinka van Beek & Ineke Tijmes

Dit boek biedt een basis voor verdere ontwikkeling als coach. De coach is een begeleider die niet alleen het leren stimuleert, maar ook zijn expertise aanwendt om het leerproces op gang te brengen. Het sturen en stimuleren van leren vraagt om deskundigheid en zorgvuldigheid. Lees meer »

Het social media handbooek voor coaches

Het social media handbooek voor coaches

Fiona Stoop

Voor sommige coaches zijn social media al vertrouwd, voor andere onontgonnen gebied. Vergaren van kennis, sparren met collega's, beantwoorden van onbeantwoordbare vragen, werven van klanten, feedback geven aan coachees - social media bieden kansen voor al deze en meer mogelijkheden. Lees meer »

Het coachvak binnenstebuiten

Het coachvak binnenstebuiten

Ronald Wolbink

"Het coachvak binnenstebuiten" geeft een kritische analyse van coaching als cultuurfilosofisch thema. Het brengt omschrijvingen van het coachen van invloedrijke auteurs en de bijbehorende kernbegrippen uit de coachingsliteratuur in kaart. Het expliciteert achterliggende morele en antropologische vooronderstellingen, waarbij het gaat om mensbeelden, begrippen, waarden en normen. Lees meer »

Mindfulness in coaching

Mindfulness in coaching

Renske van Berkel

Dit boek maakt een vertaling van mindfulness in brede zin naar de betekenis van mindfulness in coaching. De coach krijgt inzicht in de essentie van mindfulness en welke tools hij kan inzetten in het coachtraject. Lees meer »

De muzen aan het woord

De muzen aan het woord

Annemijn Birnie

"De muzen aan het woord" biedt een ontdekkingstocht door de magische wereld van de muzen, concreet toegepast in begeleidingswerk. Als ervaren begeleider (coach, therapeut, trainer) leer je hoe je de magie van kunstvormen kunt inzetten in je werk en bovendien hoe je zelf geïnspireerd kunt blijven door de muzen. Lees meer »

Inspirerend coachen (ebook)

Inspirerend coachen (ebook)

Jef Clement

Coachen is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een andere aanpak te ontwikkelen en meer werkplezier te creëren. Jef Clement beschrijft coaching als een uitdagend en inspirerend instrument. Hij benadert de coachingsvaardigheid vanuit een breed toepassingsveld: in bedrijven en organisaties, op school, in het gezin, in de sport- en cultuurwereld, in de hulp verlening en bij allerlei vormen van begeleiding. Lees meer »

Gids voor ontwikkeling van je eigen coachingsmethode

Gids voor ontwikkeling van je eigen coachingsmethode

Diane Lennard

Dit boek biedt een praktische en stapsgewijze uiteenzetting die je helpt je eigen coachingsmethode te (blijven) ontwikkelen en toetsen. Het geeft inzicht in het proces van coaching en in de unieke bijdrage van elke coach aan het vakgebied. Lees meer »

Het succes van online coaching

Het succes van online coaching

Mirjam Windrich

Steeds meer mensen kiezen voor hulpverlening via internet. Een vorm daarvan is coaching via e-mail. Deze methode blijkt inmiddels zeer succesvol. In "Het succes van online coaching" laat Mirjam Windrich vanuit verschillende perspectieven de voordelen van online coaching zien en legt zij uit waarom online coaching zo goed werkt. Lees meer »

Loopbaangesprekken

Loopbaangesprekken

Rupert Spijkerman

Bij loopbaangesprekken gaat het vaak over abstracte zaken. Praten met vrienden, bekenden of een professionele loopbaanadviseur kan helpen om de weg te vinden naar een bevredigende loopbaan. De auteur beschrijft in dit boek zijn kennis en ervaring als loopbaanadviseur en coach. Waar gaat het om bij loopbaangesprekken? Wat moet je doen en vooral: wat moet je laten? Lees meer »

Omgaan met weerstand in adviesrelaties

Omgaan met weerstand in adviesrelaties

Theo IJzermans

Aan vakinhoudelijke kennis ontbreekt het adviseurs meestal niet. De jurist, de architect en de huisarts bijvoorbeeld hebben alle deskundigheid in huis. Een groot deel van hun werk bestaat uit het uitbrengen van adviezen. Dat verloopt meestal prima, maar soms doen klanten niets met de adviezen, hoe goed onderbouwd ze ook zijn. Waar ligt dat aan? IJzermans bekijkt vanuit verschillende invalshoeken de relatie tussen adviseur en geadviseerde. Dit boek is de neerslag van de kennis en ervaring die IJzermans opdeed in zijn verschillende rollen als adviseur. Lees meer »

Aan de slag met teamcoaching

Aan de slag met teamcoaching

Marijke Lingsma

In dit boek leert Marijke Lingsma de teamcoach te kijken naar het team als een systeem, patronen te ontdekken in de communicatie binnen het team, hier-en-nu interventies te maken, met het team een effectief zoekproces aan te gaan, omgaan met de paradox van sturen door los te laten. Op deze manier helpt de teamcoach het team steeds meer zelf op te pakken. Lees meer »

Het handboek strategisch coachen

Het handboek strategisch coachen

Maarten Kouwenhoven

Maarten Kouwenhoven maakt in dit boek duidelijk hoe de lezer het beste kan halen uit zichzelf, uit anderen of uit een team, afdeling of bedrijf. Voor een strategie is kennis nodig in de vorm van een theorie, een methodiek en procedures. De auteur wil die kennis aanreiken en beschrijft hoe coach, gecoachte, medewerker en leidinggevende die informatie kunnen gebruiken. Lees meer »

Begrijp jezelf, begrijp de ander

Begrijp jezelf, begrijp de ander

Harry van Veen

De auteur verbindt een groot aantal inzichten uit uiteenlopende gebieden van de psychologie met elkaar. Door visuele ondersteuning van de modellen en theorieën brengt hij de samenhang letterlijk in beeld. Lees meer »

HOE-boek voor de coach

HOE-boek voor de coach

Joost Crasborn

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet. Het 'HOE-boek voor de coach' is een heel waardevol en praktisch boek voor iedereen die professioneel met coaching aan de slag wil of is, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject. Lees meer »

Meesterlijk coachen

Meesterlijk coachen

Robert Hargrove

'Meesterlijk coachen' behandelt specifieke strategieën om jezelf te transformeren tot een faciliterende leider, coach en mentor. Daarnaast biedt het een instrumentarium en methoden om gewenste resultaten te bereiken door middel van ingrijpende veranderingen in het denken en handelen van individuen, groepen en complete organisaties. Lees meer »

Handboek ontwikkelingsgericht coachen

Handboek ontwikkelingsgericht coachen

Rudy Vandamme

Rudy Vandamme geeft in het 'Handboek Ontwikkelingsgericht coachen' aan hoe u alles wat een persoon doet meer zelfsturend kunt maken. Ontwikkelingsgericht coachen is geen nieuwe vorm van coachen, maar een stap verder in het helpen van mensen. Het boek vormt een leidraad voor de aankomende ontwikkelingsgerichte coach. Lees meer »

Onorthodoxe interventies bij coachen

Onorthodoxe interventies bij coachen

Cobi Brouwer

Onorthodoxe interventies zijn - vaak ongedachte - impulsen en ingrepen in een coachtraject die iemand uit de eigen comfortzone halen en in beweging kunnen brengen. Ze zijn erop gericht om dat wat onbeweeglijk in iemand lijkt uit te dagen tot daadwerkelijk veranderen. Lees meer »

De dynamiek van coaching

De dynamiek van coaching

Willem Verhoeven

In "De dynamiek van coaching" gaat Willem Verhoeven in op zes grootheden die in het coachproces een belangrijke rol spelen: verantwoordelijkheid, bewustzijn, visie, realiteitstoetsing, opties en acties. Het boek gaat over de dynamiek die in het coachproces tussen deze zes variabelen ontstaat. In "De dynamiek van coaching" gaat het erom de creativiteit van medewerkers aan te boren voor het overbruggen van de kloof tussen wat is en wat zal zijn. Lees meer »

Grondprincipes van het coachen

Grondprincipes van het coachen

Kees Locher & J. Luijten

'Grondprincipes van coachen' behandelt de kern van coachen: het maken van een interventie in de relatie mens en organisatie. Het boek gaat daarbij spannende kwesties niet uit de weg: wie stuurt er in een coachrelatie? Hoe verhoudt zich de vraag van de cliënt en diens leidinggevende/opdrachtgever? Lees meer »

Tools voor de coach

Tools voor de coach

Jeroen Hendriksen

Is coachen meer dan praten alleen? In 'Tools voor de coach' biedt Jeroen Hendriksen methoden en werkvormen. Coaches kunnen deze tools inzetten bij tweegesprekken om gerichter te werken. Een greep uit de beschreven tools: ontspannen concentratie, gronden of aarden, de wondervraag, werkstijlenonderzoek, de tijdmanagementmatrix, blokkerende overtuigingen, mindmapping en wandelend coachen. Elke tool is voorzien van een theoretisch kader en een praktische uitwerking. Daarnaast geeft de auteur tips en literatuursuggesties. Lees meer »

E-coaching

E-coaching

Anne Ribbers

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen coachingstrajecten effectiever en efficiënter worden ingericht, waardoor cliënten snel en resultaatgericht kunnen worden geholpen met hun vragen. In dit boek worden de verschillen vormen van e-coaching besproken, waarbij de focus ligt op mogelijkheden van het schrijven binnen mail-, chat- & sms-coaching. Lees meer »

De schoonheid van coachen

De schoonheid van coachen

Adriaan Hoogendijk

Dit handboek bevat een schat aan theorieën, modellen, vragen en opdrachten voor coaches die de vitaliteit in de ander, dus ook in organisaties naar boven willen brengen. Dat kan niet zonder zingeving en bezieling, deze aspecten staan dan ook centraal. Speciale aandacht wordt voorts besteed aan het breed toepasbare model van de elementenvierhoek en aan de transactionele analyse. Daarnaast wordt een keur van andere zinvolle kaders en methodieken voor coaches besproken. Lees meer »

Wandelcoaching

Wandelcoaching

Jeroen Hendriksen

Wandelen maakt energiek, creatief, nieuwsgierig en belangstellend. Wandelend coachen zet niet alleen fysiek in beweging, maar ook mentaal. Het weet snel tot de kern van de vraag te komen, is verdiepend en helpt om goede gedragsalternatieven te ontwikkelen. Ook ondersteunt het bij het zoeken naar antwoorden op zingevingsvragen. Lees meer »

Intervisiecoaching

Intervisiecoaching

Marijke Lingsma & Ger Van Doorn

Intervisiecoaching is wezenlijk anders dan teamcoaching. Intervisiecoaching is tijdelijk en duurt zo kort mogelijk. Dat vraagt om een totaal andere benadering: de intervisiecoach begeleidt intervisanten, gericht op hun volledige zelfstandigheid als lerende groep. Lees meer »


×