Veel geciteerd

Loopbaanadvies.net wordt regelmatig geciteerd in de krant, in boeken, tijdschriften of op het internet. Bijna alle dagbladen en veel tijdschriften hebben wel eens gebruik gemaakt van de informatie op deze site of ernaar verwezen.

Gebruik van informatie

Het citeren van de teksten is toegestaan, mits voorzien van duidelijke bronvermelding. Contact (per mail of telefoon) vooraf wordt op prijs gesteld, extra promotie van uw boek of tijdschrift op Loopbaanadvies.net behoort tot de mogelijkheden. Als u een artikel schrijft met daarin informatie die u van deze website hebt, vragen wij altijd om een verwijzing naar de website Loopbaanadvies.net op te nemen. Net zoals iedereen hecht Loopbaanadvies.net aan auteursrechten. Het gebruik van teksten van deze website zonder voorafgaande toestemming in artikelen of op andere websites is dan ook niet toegestaan.

Interview

Schrijvers en journalisten stellen het soms op prijs een (telefonisch) interview te houden. Dat is mogelijk, mist u bereid bent een verwijzing naar Loopbaanadvies.net in uw artikel op te nemen. U kunt Erik den Draak (uitgever van deze website) bellen onder kantooruren op 06 – 431 70 100. Hij staat u graag te woord. Even niet aanwezig? Laat dan een voicemail achter of stuur een e-mail, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Achtergrond

De website Loopbaanadvies.net verscheen online in 1997 en was de eerste website in Nederland op het gebied van loopbaanadvies. Mr. drs. Erik den Draak (1964), bedrijfssocioloog, arbeidsjurist, HR-manager en loopbaanadviseur, is de uitgever van de website. Loopbaanadvies.net en een aantal andere websites worden onder supervisie van Erik den Draak uitgegeven door Emergion.


Bestel nu:

Spring eruit met je sollicitatiebriefSpring eruit met je sollicitatiebrief

Erik den Draak

Een sollicitatiebrief is een van de belangrijkste schakels op weg naar een nieuwe baan. Veel mensen hebben vragen over hun sollicitatiebrief. Hoe lang moet de brief zijn? Wat zet je in de brief en wat in je cv? Wat is er veranderd nu brieven meestal digitaal verstuurd worden? In “Spring eruit met je sollicitatiebrief” lees je alles over sollicitatiebrieven en leer je hoe je jouw sollicitatiebrief eruit laat springen, zodat je meer kans maakt op een uitnodiging voor een gesprek!


Lees meer over:

×