Logo Harmen den Blijker | Loopbaanservices

“Harmen is ‘prettig praktisch’ en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk”


Harmen den Blijker | Loopbaanservices biedt loopbaancoaching, outplacement, sollicitatie- en netwerkbegeleiding in Alkmaar en helpt jou een baan te vinden die wèl bij je past! Neem direct contact op voor meer informatie!


Kennismaking

Harmen den Blijker is een ervaren, gecertificeerde loopbaanprofessional met een praktische en betrokken aanpak. Hij werkt zowel voor (grote) organisaties als voor particulieren. Harmen heeft veel cliënten begeleid die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening, maar ook in de zorg, onderwijs en overheid. Zijn begeleiding wordt niet alleen als prettig ervaren, maar is daarnaast ook zeer succesvol. Het lukt de meeste cliënten om (eindelijk) de baan te vinden die het beste bij hen past.

Dit zijn de vijf stappen naar de baan die het beste past

  • Zicht op de rode draad in je leven en werk tot nu toe
  • Inzicht in werkkwaliteiten, competenties en beroepen
  • Visie op je ideaalbeeld en scenario’s die daar naartoe leiden
  • Koersbepaling en plan van aanpak na externe oriëntatie
  • Actief de arbeidsmarkt op met een adequaat profiel en cv

Werkwijze

De werkwijze van Harmen den Blijker | Loopbaanservices is zowel praktisch als betrokken. Praktisch is zijn intensieve en zeer effectieve begeleidingsaanpak: in 5 stappen naar de baan die het beste past. Maar hij is ook betrokken bij zijn cliënten. Als prettig en kundig gesprekspartner geeft hij richting en vertrouwen (“zijn enthousiasme werkt aanstekelijk”). Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk binnen de Randstad. Hij is door de NOLOC, de vakvereniging van loopbaanprofessionals, gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional.

De mening van cliënten

“Harmen is en heel prettige gesprekspartner en legt vriendelijk maar duidelijk de vinger op de zere plek. Er was geen ontkomen aan dat ik eindelijk eens werk ging maken van wat ik altijd al wilde. Hij heeft me daarbij geïnspireerd en praktisch ondersteund: ik ging er echt in geloven en het is me nog gelukt ook!”

“Ik ging al veel te lang met tegenzin naar mijn werk. Het werd eigenlijk van kwaad tot erger. Ik stevende onherroepelijk op een burn-out af. De gesprekken met Harmen hebben mij weer wat lucht en relativering gebracht. Ik ging inzien dat ik op de verkeerde plek zat, maar had geen puf om hier iets aan te veranderen. Door stap voor stap mijn kwaliteiten weer te gaan zien (en energievreters te laten) kwam het weer naar mij toe. Ik kon daardoor veel sterker en gemotiveerder op zoek gaan naar een betere werkplek. Harmen was daarin een enorme steun.”

“Een vacature vinden is één ding, maar ook uitgenodigd worden bleek een steeds grotere frustratie voor mij te worden. Harmen heeft me echt andere dingen laten doen die ervoor zorgden dat ik aan tafel kwam. Dat was een enorme opsteker!”

Aanbod

Harmen den Blijker | Loopbaanservices biedt professionele èn betaalbare loopbaanbegeleiding voor zowel particulieren als organisaties.

Factsheet Harmen den Blijker | Loopbaanservices

Klik om de factsheet te downloaden

Benieuwd?

Stel je vraag of maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Je kunt daarvoor direct bellen met 06 – 517 16 804, een mailtje sturen naar info@loopbaanservices.nl of onderstaand formulier gebruiken.Harmen den Blijker | Loopbaanservices biedt loopbaancoaching, outplacement, sollicitatie- en netwerkbegeleiding aan voor heel Noord-Holland vanuit de vestiging in het oude centrum van Alkmaar.

×