Carla Verweij Loopbaancoach in Tilburg

 

Sinds 2005 begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk.

Dit kan zijn omdat ze het gevoel hebben niet meer op hun plek te zitten, maar niet weten wat ze anders willen en kunnen. Het kan ook zijn dat ze in hun werk tegen bepaalde zaken aanlopen en daar meer vaardigheden in willen of moeten ontwikkelen. Het kan zelfs zo zijn dat hun werk ze dusdanig veel stress geeft, dat ze daardoor niet meer goed functioneren.

Ik breng mensen die stagneren in hun persoonlijke groei weer in beweging, zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun kunnen en weer of meer plezier krijgen in hun werk en leven. Dat doe ik door professionele ondersteuning te bieden, zowel aan particulieren als in opdracht van bedrijven en organisaties.

 

Mensen tot hun recht laten komen

Ik geloof erin dat mensen het best tot hun recht komen in werk dat ze leuk vinden, dat een beroep doet op hun kwaliteiten en vaardigheden en waar zij voldoening uit halen. Dit is goed voor de werknemer en ook de werkgever is hierbij gebaat.

Hoewel ieder mens uniek is en dus ook iedere vraag om begeleiding een persoonlijke en op de situatie toegespitste aanpak vraagt en krijgt, heb ik vanuit mijn eigen kwaliteiten en interesses ervoor gekozen me vooral te richten op de volgende basisdiensten:

  1. Loopbaanheroriëntatie
  2. Individuele coaching
  3. Begeleiding bij burn-out en stress

 

Loopbaanheroriëntatie

Het doel van loopbaanheroriëntatie is je bewust te maken van je drijfveren, verlangens en motivaties voor wat betreft je loopbaan en leven. Je wordt gestimuleerd zelf te ontdekken wat je wensen, kwaliteiten en vaardigheden zijn, maar ook de valkuilen, allergieën en blokkades. Je krijgt zicht op je overtuigingen, uitdagingen en ontwikkelpunten.
Het resultaat is dat je in staat bent een weloverwogen keuze te maken voor je eigen loopbaan. Je hebt meer inzicht gekregen in de gevolgen van je denken en handelen. Vaak leidt het traject tot vergroting van het zelfvertrouwen en krijg je meer energie.

 

Individuele coaching

Bij individuele coaching staat de eigen, specifieke coachvraag centraal. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken?
  • Hoe kan ik de samenwerking met mijn collega’s, leidinggevenden of medewerkers verbeteren?
  • Hoe kan ik beter en effectiever communiceren?
  • Hoe kan ik beter mijn doelen realiseren?
  • Hoe kan ik beter omgaan met weerstand?

Coaching kan worden ingezet bij iedereen die op enig moment behoefte heeft aan een professioneel klankbord.
Het resultaat is dat je meer inzicht hebt gekregen in jezelf en in de gevolgen van je denken en handelen. Je kunt situaties beter overzien en bent je meer bewust van je eigen rol en mogelijkheden daarin. Je bent daardoor in staat er adequater op in te spelen.

 

Begeleiding bij burn-out en stress

Iedereen kent wel van die momenten dat het even niet goed gaat, dat alles even te veel is. Meestal is het tijdelijk, weet je waardoor het komt en ook wat je eraan kunt doen om weer beter in je vel te komen zitten. Soms lukt het echter maar niet grip op de situatie te krijgen Je doet vreselijk je best, je werkt heel hard maar je hebt het gevoel niet vooruit te komen. Je begint zowel lichamelijk als emotioneel uitgeput te raken.
Begeleiding bij burn-out en stress helpt je weer grip op je leven te krijgen. Je ontdekt welke eigen keuzes en mogelijkheden je hebt om beter met stressvolle situaties om te gaan. Je leert weer opnieuw het heft in eigen hand te nemen en bereikt daarmee een nieuwe, voor jou betere balans.

De begeleiding wordt toegepast als preventie, om te voorkomen dat je door stress- en burn-outklachten uitvalt, en bij daadwerkelijke uitval.

 

Geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek.

 

Telefoon: 013 – 456 60 84

Wil je eerst nog wat meer informatie, bekijk dan onze website:

 

 

Natuurlijk kun je ook het formulier hieronder verzenden met je vraag. Wij nemen dan contact met je op.Carla Verweij Loopbaancoach biedt loopbaanbegeleiding aan voor heel midden-Brabant. Onze vestiging in Tilburg is vanuit de hele regio goed bereikbaar. Cliënten komen behalve uit Tilburg ook uit o.a. Goirle, Breda, Oosterhout, Waalwijk, Boxtel en Eindhoven.

×