Loopbaancoaching LUPUS in Maastricht

 

Wat wil jij

  • op dit moment is de situatie niet zoals je wenst en je wilt daar verandering in brengen, maar je weet niet hoe
  • een nieuwe baan, maar hoe pak ik dat aan
  • je talenten helder krijgen, uitzoeken waar je passie ligt
  • werken in een omgeving waarin je wordt gestimuleerd en gewaardeerd, die bij jou past
  • naast het werk ook nog energie overhouden voor een plezierig persoonlijk leven, een balans tussen werk en privé

Een op het lijf geschreven baan

Wat kun jij

Kom kennismaken, geheel vrijblijvend. Ieder mens is uniek en kan zelf de sleutel tot eigen geluk vinden en die ook zelf leren gebruiken. Ik denk actief mee hoe je wensen concreet te maken, maar de uiteindelijke keuzes maak jij. Doorgaan zonder keuzes te maken kan leiden tot verlies van eigenwaarde en een goede balans in het leven. Kom in beweging en bel me op: 06 – 22 72 95 92 of vul onderstaand formulier in en dan neem ik contact met jou op.

Balans tussen werk en privéleven

De wereld draait op volle toeren. De druk neemt toe. Onze tijd en energie zijn gelimiteerd, dus wordt het steeds belangrijker keuzes te maken. Wat doe ik en op welke wijze doe ik dat? Veel is “uitdagend” en “leuk” en we willen steeds “meer” en “beter”. In deze zo sterk op de buitenwereld gerichte cultuur vergeten we de binnenwereld. Bewustzijn over jezelf: wat wil ik nu echt, vergemakkelijkt het maken van ècht belangrijke keuzes.

Volg je hart maar gebruik daarbij ook je verstand

Wie ben ik

certificaat120Loes Wolfs (1961), post-HBO gecertificeerd loopbaanadviseur en aangesloten bij de NOLOC. Ik heb mijn eigen bedrijf en daarnaast 5 jaar voor Randstad HR Solutions gewerkt. Ooit begonnen als office manager heb ik na een aantal omzwervingen gewerkt als personeelsmanager. In diverse branches, zowel profit als non-profit, heb ik van alles gezien, geleerd en meegemaakt. Veel mensen ontmoet, ieder met een eigen verhaal, achtergrond en opvattingen. Ik geniet ervan wanneer mensen doordringen tot de kern en erin slagen professioneel èn persoonlijk meer tot hun recht te komen.

Inspirerend en integer, betrokken en resultaatgericht
maar ook relativerend en lachend

Wat wil ik

Samen met jou hernieuwde doelen, levenskracht en vitaliteit vinden.

Wat kan ik

Nieuw elan in je werk

Wie ben jij

Je zoekt helderheid over vragen in je loopbaan. En een resultaatgerichte coach die je hierin steunt en begeleidt, je leert bewust te worden van je persoonlijkheid en je talenten. Maar je leert vooral praktisch en planmatig keuzes te maken en deze te realiseren.

Hoe doen we dat

Samen! Aan de hand van huiswerkopdrachten voeren we gesprekken. Het traject bestaat gemiddeld uit 8 bijeenkomsten. Jij bent niet gemiddeld maar uniek. In een oriënterend gesprek worden je loopbaanvragen op een rij gezet. Samen bepalen we hoe het traject er voor je uit zal zien: zo kort en eenvoudig als mogelijk, maar zo lang en diepgaand als nodig.

Hoe lang duurt dat

Afhankelijk van je vragen ligt de doorlooptijd tussen de 2 – 4 maanden. Voor een outplacementtraject zal de periode langer zijn. In het oriënterende gesprek zal in onderling overleg de duur van het traject bepaald worden.

Wat kost het

Naar aanleiding van ons oriënterende gesprek krijg je een voorstel voor een optimaal passend begeleidingstraject. Informeer bij je werkgever naar de financiële en fiscale mogelijkheden.

Een doorbraak in je loopbaan:
www.loopbaancoachinglupus.nl

Wat is het resultaat

Herstel van je eigen kracht en autonomie. Je perspectief is verbreed. Je bent nu in staat een passende en gemotiveerde toekomstkeuze te maken.

Meer weten of een offerte aanvragen

Bel gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatie of voor het aanvragen van een offerte. Tel.: 06 – 22 72 95 92. Natuurlijk kun je ook het onderstaande formulier invullen en versturen. Ik neem dan contact met jou op.Loopbaancoaching LUPUS biedt loopbaanbegeleiding aan voor heel Zuid- en Midden-Limburg. Cliënten komen behalve uit Maastricht ook uit Heerlen, Geleen, Kerkrade en andere plaatsen in Zuid- en Midden-Limburg. Ons vestigingsadres aan de rand van Maastricht is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

×