Logo van Loopbaanadvies Pro in Amsterdam


Loopbaanadvies Pro is succesvol met loopbaancoaching, outplacement en sollicitatiebegeleiding in de regio Amsterdam. Neem direct contact op voor meer informatie!


Ben je op zoek naar iets nieuws, maar weet je nog niet wat de ideale baan is voor jou is? Mis je plezier in je werk of komen je ambities niet uit? Dan kan Sara Surachno jou coachen en adviseren.

Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Diepgaande gesprekken en uitdagende opdrachten vergroten jouw zelfinzicht en bewustzijn. 

Loopbaancoaching bij Loopbaanadvies Pro is een uitstekende keuze als je een nieuw of ander werk zoekt dat beter bij je past dan je huidige of vorige werk. Sara begeleidt het proces van begin tot en met de nieuwe baan.

Ben je een werknemer of zelfstandige van 45 jaar of ouder? Dan kan Loopbaanadvies Pro voor jou een gesubsidieerd (gratis) loopbaanadviestraject aanvragen.

Deze regeling geldt tot 10 januari 2020 of tot de subsidiepot leeg is. Wacht dus niet te lang, bekijk het filmpje en neem direct contact op.

Outplacement

Als je ontslagen bent of wordt, kan outplacement een goede oplossing bieden. Samen met de loopbaancoach onderzoek je welke functies en welk type bedrijf goed bij jou passen. In eerste instantie denk je misschien aan hetzelfde werk als nu, maar het zou ook iets anders kunnen zijn. Uiteindelijk vind je een passende, nieuwe baan of start je als ondernemer.

Sollicitatiebegeleiding

Sara Surachno kent de arbeidsmarkt goed. Sara was o.a. accountmanager, intercedent en re-integratiecoach. Genoeg ervaring om jou te adviseren hoe je jouw droombaan te pakken krijgt. Sara geeft sollicitatiebegeleiding op maat. Alle onderdelen van het sollicitatieproces komen aan bod, afhankelijk van jouw behoefte.

Jouw loopbaancoach: Sara Surachno

Sara Surachno heeft na haar studie Sociaal-Culturele Wetenschappen veel ervaring opgedaan op het gebied van werk en arbeidsmarkt. Daarnaast behaalde ze o.a. het diploma Loopbaancoaching en Persoonlijke Ontwikkeling bij het gerenommeerde instituut Annet Brinkhuis Opleidingen. Sara is lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Sara coacht en adviseert mensen met uiteenlopende achtergronden qua werkervaring, leeftijd en cultuur. Zij is doortastend en resultaatgericht. Door haar ervaring met zowel het bedrijfsleven als de overheid is Sara een breed ontwikkelde sparringpartner.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van bedrijven die hun werknemers een traject bij Sara Surachno aanboden zijn ABN Amro en DTG. Meestal wordt Sara direct benaderd door werkzoekenden of werknemers met een loopbaanvraag. De beroepsachtergrond van mensen varieert enorm, Sara hielp mensen met tal van achtergronden op weg naar leuker of beter werk.   

Aanbevelingen van cliënten

  • De gesprekken hebben mij positieve energie gegeven en waren dusdanig opbouwend dat het me weer op het pad heeft gezet om mijn eigen professionele en persoonlijke krachten te herkennen en in te zetten.
  • Zij heeft mij laten zien waar mijn echt sterke punten liggen en welke zaken ik belangrijk vind in mijn werk.
  • Na de sessies heb ik ook daadwerkelijk actie ondernomen en weet ik nog beter waar ik naar toe wil groeien. Het is zeker een aanrader om Sara die spiegel voor te laten houden!
  • Zij gaf mij de juiste ondersteuning om alles op een rijtje te zetten, de rug recht te houden en altijd vooruit te durven lopen.
  • Sara successfully uncovered the new direction I will now take.
  • I discovered the key points that I needed to focus on in this process and finally found my job after she introduced me to the right people!
  • The best way to feel ready for your next career step.

Online coaching

Naast persoonlijke gesprekken en workshops behoort coaching via Skype ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Bel direct met Sara Surachno op 06-28931031 of stuur een e-mail aan info@loopbaanadvies.pro. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Loopbaanadvies Pro verzorgt loopbaanadvies vanuit Amsterdam. De vestiging nabij het Vondelpark is ook heel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Weesp enz. Trams 2, 3, 5 en 12 stoppen om de hoek (halte Van Baerlestraat).

×