Loopbaanadvies Pro in Amsterdam


Loopbaanadvies Pro biedt effectieve loopbaancoaching, outplacement en sollicitatiebegeleiding in de regio Amsterdam. Neem direct contact op voor meer informatie!


Ben je op zoek naar iets nieuws, maar weet je nog niet wat de ideale baan voor jou is? Mis je plezier in je werk of komen je ambities niet uit? Dan kan Sara Surachno jou coachen en adviseren. De gesprekken vinden in persoon plaats in Amsterdam Zuid op Van Eeghenlaan 27.

Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Diepgaande gesprekken en uitdagende opdrachten vergroten jouw zelfinzicht en bewustzijn.

Loopbaancoaching bij Loopbaanadvies Pro is een uitstekende keuze als je nieuw of ander werk zoekt dat beter bij je past dan je huidige werk. Loopbaanadviseur Sara begeleidt het proces vanaf het begin tot en met de nieuwe baan.

Outplacement

Als je ontslagen wordt, kan outplacement een goede oplossing bieden. Samen met de loopbaancoach onderzoek je welke functies en welk type bedrijf goed bij jou passen. In eerste instantie denk je misschien aan hetzelfde soort werk als nu, maar het zou ook iets anders kunnen zijn. Uiteindelijk vind je een passende, nieuwe baan of start je als ondernemer.

Sollicitatiebegeleiding

Met 13 jaar ervaring kent Sara Surachno de arbeidsmarkt goed. Naast loopbaancoach was zij o.a. accountmanager, intercedent en re-integratiecoach en kan jou dan perfect adviseren over hoe je jouw droombaan bemachtigen kunt. Zij biedt sollicitatiebegeleiding op maat en alle onderdelen van het sollicitatieproces komen aan bod, afhankelijk van jouw behoefte.

Jouw loopbaancoach: Sara Surachno

Sara Surachno heeft naast haar diploma Sociaal-Culturele Wetenschappen, de opleiding Loopbaancoaching en Persoonlijke Ontwikkeling bij het gerenommeerde instituut Annet Brinkhuis Opleidingen afgerond. Ook heeft zij verschillende Masterclasses op het gebied van loopbaancoaching gevolgd. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Sara coacht en adviseert mensen met uiteenlopende achtergronden qua werkervaring, leeftijd en cultuur. Zij is doortastend en resultaatgericht. Door haar ervaring met zowel het bedrijfsleven als de overheid is zij een breed ontwikkelde sparringpartner.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van bedrijven die hun werknemers een traject bij Sara Surachno aangeboden hebben, zijn ABN Amro en Youvia. Ook wordt zij vaak direct benaderd door werknemers of werkzoekenden met een loopbaanvraag. De professionele richting van mensen varieert enorm en zij heeft dan ook mensen met tal van achtergronden laten landen op leuker of beter werk.

Aanbevelingen van cliënten

  • De gesprekken hebben mij positieve energie gegeven en waren dusdanig opbouwend dat het me weer op het pad heeft gezet om mijn eigen professionele en persoonlijke krachten te herkennen en in te zetten.
  • Zij heeft mij laten zien waar mijn echt sterke punten liggen en welke zaken ik belangrijk vind in mijn werk.
  • Na de sessies heb ik ook daadwerkelijk actie ondernomen en weet ik nog beter waar ik naar toe wil groeien. Het is zeker een aanrader om Sara die spiegel voor te laten houden!
  • Zij gaf mij de juiste ondersteuning om alles op een rijtje te zetten, de rug recht te houden en altijd vooruit te durven lopen.
  • Sara successfully uncovered the new direction I will now take.
  • I discovered the key points that I needed to focus on in this process and finally found my job after she introduced me to the right people!
  • The best way to feel ready for your next career step.

Online coaching

Naast persoonlijke gesprekken en workshops behoort online coaching via Zoom, Google Meet of Skype (met beeld) ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Bel direct met Sara Surachno op 06-28931031 of stuur een e-mail aan info@loopbaanadvies.pro. Je kunt ook onderstaand formulier invullen.Loopbaanadvies Pro verzorgt loopbaanadvies vanuit Amsterdam. De vestiging nabij het Vondelpark is ook heel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Weesp enz. Trams 2, 3, 5 en 12 stoppen om de hoek (halte Van Baerlestraat).

×