Logo van Loopbaanadvies Pro in Amsterdam


Loopbaanadvies Pro is aantoonbaar succesvol met outplacement, employability, mobiliteit èn talentontwikkeling. Neem direct contact op voor meer informatie!


Ben je op zoek naar professionele ontwikkeling of een nieuwe baan in Amsterdam en omgeving? Wil je weten welk soort werk het beste bij jou past? Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro coacht en adviseert jou naar meer werkplezier, persoonlijke effectiviteit, nieuw of ander werk.

Loopbaancoaching

Als jouw doel professionele ontwikkeling is, meer werkplezier en/of een heroriëntatie binnen of buiten de eigen organisatie, overweeg dan loopbaancoaching bij Loopbaandvies Pro. We gaan met diepgaande gesprekken en uitdagende opdrachten jouw zelfinzicht en bewustzijn vergroten. Je krijgt praktische adviezen waarmee jij in staat bent om jouw loopbaanvraag aan te pakken.

Outplacement

Als je jouw baan verliest en ander werk zoekt, dan kan outplacement een oplossing zijn. Samen met Sara onderzoek je welke functies en welk type organisatie goed bij jou zou passen. Dat kan jouw huidige werk zijn, maar het zou ook een hele andere richting op kunnen gaan. Uiteindelijk vind je een passende nieuwe baan of start je een nieuw leven als zelfstandige.

Sollicitatiebegeleiding

Sara kent de arbeidsmarkt goed. Voordat Sara loopbaancoach werd was ze o.a. accountmanager, intercedent en re-integratiecoach. Daarom kun je bij Loopbaanadvies Pro ook sollicitatiebegeleiding op maat krijgen. Alle onderdelen van het sollicitatieproces komen aan bod, afhankelijk van jouw behoefte.

Jouw loopbaancoach: Sara Surachno

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro in Amsterdam

Sara Surachno heeft het diploma Loopbaancoaching en Persoonlijke Ontwikkeling bij het gerenommeerde instituut Annet Brinkhuis Opleidingen behaald en is lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC). Haar achtergrond is doctorandus Sociaal-Culturele Wetenschappen.

Sara coacht en adviseert mensen met uiteenlopende achtergronden qua werkervaring, leeftijd en cultuur. Zij is zowel doortastend als resultaatgericht. Zij heeft een werkwijze die prima aansluit bij de wensen van werkgevers die hun werknemer(s) een outplacementtraject of ontwikkeltraject willen aanbieden. Vooral hoogopgeleide professionals die interesse hebben in een carrièreswitch gaan vaak de samenwerking met haar aan.

Door haar ervaring met zowel bedrijfsleven als overheid is Sara een sparringpartner voor mensen uit verschillende bedrijfsculturen.

Opdrachtgevers

Welke bedrijven en organisaties hebben in het verleden hun werknemers een traject bij Loopbaanadvies Pro aangeboden? Voorbeelden van bedrijven die dat deden zijn ABN Amro en DTG. Soms komt de vraag van de werkgever, maar vaak zijn het individuele werkzoekenden of werknemers met een loopbaanvraag. Daar zaten mensen bij met verschillende beroepen zoals business analist, teammanager, HRadviseur, accountmanager, beleidsmedewerker en medicus, maar ook zelfstandig ondernemers met een loopbaanvraag.

Warme aanbevelingen van cliënten

“De gesprekken hebben mij positieve energie gegeven en waren dusdanig opbouwend, dat het me weer op het pad heeft gezet om mijn eigen professionele en persoonlijke krachten te herkennen en in te zetten.”

“Sara heeft mij laten zien waar mijn echt sterke punten liggen en welke zaken ik belangrijk vind in mijn werk.”

“Na de sessies heb ik ook daadwerkelijk actie ondernomen en weet ik nog beter waar ik naar toe wil groeien. Het is zeker een aanrader om Sara die spiegel voor te laten houden!”

“Sara gaf mij de juiste ondersteuning om alles op een rijtje te zetten, de rug recht te houden en altijd vooruit te durven lopen.”

“Sara successfully uncovered the new direction I will now take.”

“I discovered the key points that I needed to focus on in this process and finally found my job after she introduced me to the right people!”

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Bel direct met Sara Surachno op 06-28931031 of stuur een e-mail aan info@loopbaanadvies.pro. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Loopbaanadvies Pro verzorgt loopbaanadvies vanuit Amsterdam. De vestiging nabij het Vondelpark is ook heel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Weesp enz. Trams 2, 3, 5 en 12 stoppen om de hoek (halte Van Baerlestraat).

×