Logo van Loopbaanadvies Pro in Amsterdam


Loopbaanadvies Pro is aantoonbaar succesvol met outplacement, employability, mobiliteit én talentontwikkeling. Neem direct contact op voor meer informatie!


Je bent op zoek naar een nieuwe baan, maar hebt nog niet helder wat de ideale baan is voor jou. Of je gaat gewoonweg voor meer werkplezier of professionele groei. Sara Surachno coacht en adviseert.

Loopbaancoaching

Bij de zoektocht naar nieuw werk is loopbaancoaching bij Loopbaanadvies Pro een uitstekende keuze. Sara begeleidt het proces van baanoriëntatie van a tot z.

Met loopbaancoaching richt je je op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Diepgaande gesprekken en uitdagende opdrachten vergroten jouw zelfinzicht en bewustzijn. Hiernaast zul je opdrachten uitvoeren die helpen om jouw doel te bereiken. Ook reikt de coach praktische adviezen aan die toegespitst zijn op jouw vragen.

Outplacement

Je verliest jouw baan en zoekt ander werk. Dan kan outplacement een oplossing zijn. Samen met de loopbaancoach onderzoek je welke functies en type bedrijf goed aansluiten bij jouw interesses en talenten. Dit kan werk zijn dat lijkt op jouw huidige baan, maar het zou ook in een andere richting kunnen zijn. Uiteindelijk vind je een passende, nieuwe baan of start je een leven als zelfstandige.

Sollicitatiebegeleiding

Door haar ervaring als accountmanager, intercedent en re-integratiecoach kent Sara Surachno de arbeidsmarkt goed. Daarom kun je bij Loopbaanadvies Pro sollicitatiebegeleiding op maat krijgen. Alle onderdelen van het sollicitatieproces kunnen aan bod komen, afhankelijk van jouw behoefte.

Jouw loopbaancoach: Sara Surachno

Sara Surachno heeft het diploma Loopbaancoaching en Persoonlijke Ontwikkeling bij het gerenommeerde instituut Annet Brinkhuis Opleidingen behaald en is tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC). Hiernaast is zij doctorandus Sociaal-Culturele Wetenschappen.

Sara coacht en adviseert mensen met uiteenlopende achtergronden qua werkervaring, leeftijd en cultuur. Zij is doortastend en resultaatgericht. Vooral hoogopgeleide professionals die interesse hebben in een carrièreswitch gaan veelvuldig de samenwerking met haar aan. Verder past haar werkwijze goed bij de wensen van werkgevers die een outplacementtraject of ontwikkeltraject willen aanbieden aan hun werknemer(s).

Door haar ervaring met zowel het bedrijfsleven als  de overheid is Sara een breed ontwikkelde sparringpartner.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van bedrijven die hun werknemers een traject bij Sara Surachno aanboden zijn ABN Amro en DTG. Soms komt de opdracht van een werkgever, maar vaker zijn het individuele werkzoekenden of werknemers met een loopbaanvraag die Sara benaderen. Denk aan een business analist, teammanager, HR-adviseur, accountmanager, beleidsmedewerker, medicus of een zelfstandig ondernemer met een loopbaanvraag.

Aanbevelingen van cliënten

Zie hieronder de warme aanbevelingen over de loopbaancoach van Loopbaanadvies Pro, Sara Surachno.

  • De gesprekken hebben mij positieve energie gegeven en waren dusdanig opbouwend dat het me weer op het pad heeft gezet om mijn eigen professionele en persoonlijke krachten te herkennen en in te zetten.
  • Zij heeft mij laten zien waar mijn echt sterke punten liggen en welke zaken ik belangrijk vind in mijn werk.
  • Na de sessies heb ik ook daadwerkelijk actie ondernomen en weet ik nog beter waar ik naar toe wil groeien. Het is zeker een aanrader om Sara die spiegel voor te laten houden!
  • Zij gaf mij de juiste ondersteuning om alles op een rijtje te zetten, de rug recht te houden en altijd vooruit te durven lopen.
  • Sara successfully uncovered the new direction I will now take.
  • I discovered the key points that I needed to focus on in this process and finally found my job after she introduced me to the right people!
  • The best way to feel ready for your next career step.

Online coaching

Naast persoonlijke gesprekken en workshops behoort coaching via Skype ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Bel direct met Sara Surachno op 06-28931031 of stuur een e-mail aan info@loopbaanadvies.pro. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Loopbaanadvies Pro verzorgt loopbaanadvies vanuit Amsterdam. De vestiging nabij het Vondelpark is ook heel goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen als Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Weesp enz. Trams 2, 3, 5 en 12 stoppen om de hoek (halte Van Baerlestraat).

×