Klik hier naar een loopbaanadviseur in uw provincie

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Loopbaanvragen? Deze loopbaanadviseurs kunnen je helpen

Als je vragen hebt op het gebied van solliciteren, werk en loopbaan kun je terecht bij een loopbaanadviseur. Nederland telt naar schatting enkele duizenden loopbaanadviseurs en die zijn niet allemaal even goed. En dat maakt het kiezen van een loopbaanadviseur er niet eenvoudiger op.

Wie een loopbaanadviseur raadpleegt doet een flinke investering in geld en tijd. Dan verwacht je ook kwaliteit en resultaat. Gelukkig zijn er volop goede loopbaanadviseurs en onderscheiden zij zich ook. Op deze site staan uitsluitend gekwalificeerde adviseurs voor loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie. Zij verstaan hun vak en zijn al jaren als loopbaanadviseur werkzaam. 

Hoe kan deze site je helpen met een goede loopbaanadviseur te vinden?

Op deze website vind je informatie over loopbaanadvies. Je vindt hier bijvoorbeeld uitleg van begrippen die loopbaanadviseurs hanteren. Je kunt lezen wat je zelf kunt doen met je loopbaanvraag, omdat niet elk probleem direct vraagt om een professionele adviseur. Je kunt een korte, duidelijke vraag ook voorleggen aan de adviseurs van Loopbaanadvies.net. Zij geven antwoord op loopbaanvragen die in deze rubriek gesteld worden.

Goede loopbaanadviseurs zijn adequaat opgeleid, aangesloten bij een beroepsvereniging en gecertificeerd. Op de pagina over beroepsverenigingen en certificerende instanties vind je nuttige informatie waardoor je weet waar je op moet letten en wat de afkortingen betekenen. Tevens kun je op deze site een brochure downloaden getiteld: “Een goede loopbaanadviseur; zó gevonden”. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd en toegelicht hoe je een goede loopbaanadviseur uitkiest.

Onze loopbaanadviseurs: misschien wel de beste van Nederland

Op deze website vind je een aantal van de beste loopbaanadviseurs van Nederland. Deze site is het initiatief van een loopbaanadviseur en bestaat al sinds 1998. Alle aangesloten (zelfstandige) adviseurs dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Vóór opname op de site vindt een screening plaats waarbij o.a. wordt gelet op de volgende zaken:

  • heeft de loopbaanadviseur een relevante en afgeronde opleiding op het gebied van loopbaanadvisering, re-integratie of outplacement c.q. beschikt hij of zij over voldoende kennis van het vak?
  • is de loopbaanadviseur minimaal een jaar zelfstandig gevestigd en heeft hij of zij meerdere jaren ervaring als loopbaanadviseur?
  • staat de loopbaanadviseur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (zijn de bedrijfsgegevens openbaar)?
  • is de loopbaanadviseur aangesloten bij c.q. gecertificeerd door minimaal één (beroeps-) organisatie zoals NOLOC, OVAL of CMI?
  • biedt de loopbaanadviseur een duidelijk pakket aan diensten aan voor particulieren en werkgevers?

Onze ervaring leert dat als aan deze voorwaarden is voldaan, de kans op uw tevredenheid over de dienstverlening groot is. Mocht je toch nog een klacht hebben, dan is ook daarin voorzien. De vermelde adviseurs houden zich allemaal (ten minste*) aan de Gedragscode van de NOLOC, vereniging van loopbaanprofessionals. Maar met meer dan 100 jaar aan loopbaanadvieservaring van onze adviseurs gaan we ervan uit dat het zover niet komt.

* verschillende loopbaanadviseurs zijn bij meer dan één beroepsvereniging of certificerende instantie aangesloten die allemaal hun eigen klachtenreglement hanteren.

Loopbaanadviseurs in Drenthe

Loopbaanadviseurs in Flevoland

Loopbaanadviseur in Friesland

LoopbaanRegisseur
Gevestigd te Heerenveen
CMI, NOLOC

Loopbaanadviseur in Gelderland

WLO Work and Life
Gevestigd te Arnhem
CMI, NOLOC Register Loopbaanprofessional

Loopbaanadviseurs in Groningen

Loopbaanadviseur in Limburg

Loopbaancoaching LUPUS
Gevestigd te Maastricht
NOLOC

Loopbaanadviseur in Noord-Brabant

Loopbaan Centrum Nederland
Gevestigd te Eindhoven
BKA

Loopbaanadviseurs in Noord-Holland

CMI, NOLOC Register Loopbaanprofessional
Projob House of Careers
Gevestigd te Amsterdam
CRKBO, NOLOC
Loopbaanadvies Pro
Gevestigd te Amsterdam
NOLOC

Loopbaanadviseurs in Overijssel

Loopbaanadviseur in Utrecht

Hordijk Loopbaanperspectief
Gevestigd te Utrecht
CMI, NOLOC

Loopbaanadviseurs in Zeeland

Loopbaanadviseur in Zuid-Holland

CMI, NOLOC Register Loopbaanprofessional
×