Loopbaanadvies.net heeft de beste boeken op het gebied van solliciteren, werk en loopbaan voor je uitgezocht. Interessante boeken kun je hier gelijk bestellen. Klik daarvoor op het boek van je keuze. Je komt dan op de site van Bol.com. Bestelling, betaling en levering lopen via Bol.com; bekend en vertrouwd.

Boeken over:


Boeken over solliciteren

LinkedIn Power

LinkedIn Power

Marjolein Bongers

Na het lezen van dit boek zul je veel succesvoller zijn op LinkedIn. Je leert hoe je een professioneel profiel opbouwt, welke content wel en welke niet werkt op LinkedIn en hoe je slim zoekt naar potentiële klanten. Het boek bevat bovendien veel praktische tips en bijdragen van andere experts, bijvoorbeeld over personal branding, video en storytelling. Lees meer »

Altijd Op Sollicitatiegesprek Komen

Altijd Op Sollicitatiegesprek Komen

Edwin J. Brouwer

Solliciteren is vervelend. Maar het hoort er helaas bij. Daarom kun je er maar het beste voor zorgen dat je zo effectief mogelijk solliciteert. Met dit boek gaat dat dit je zeker lukken. Lees meer »

Pak die baan!

Pak die baan!

Eldert Nieuwenhuize

De 54 kaartjes met sollicitatievragen zijn een middel voor een zelfverzekerde en authentieke voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Simuleer, oefen en leer met vastberadenheid. Zo creëer je niet alleen sollicitatievaardigheden, maar ook een zelfverzekerde mindset voor succes op de arbeidsmarkt. Lees meer »


Boeken over psychologische tests

De Assessment Trainer

De Assessment Trainer

Jack J.R. van Minden

Dr. Jack J.R. van Minden laat je in 'De Assessment Trainer' zien hoe jij je goed kan voorbereiden op een assessment. Dit compacte, zeer gestructureerde en praktische boek, vergelijkbaar met de succesformule van 'De IQ-Trainer', helpt je thuis, zonder zenuwen, te oefenen met de gedragstests die je bij assessmentbureaus kunt verwachten. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Test je brein

Test je brein

Loic Audrain

Wil je graag je algemene vaardigheden testen op het gebied van logica, geheugen, rekenkunde en persoonlijkheid? Of wil je je carrière een boost geven of misschien een andere wending? Om te slagen voor de vaak verplichte psychotechnische proeven is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Dit boek bevat meer dan 400 oefeningen die je daarbij zullen helpen. Lees meer »

Gewoon jezelf zijn is niet genoeg

Gewoon jezelf zijn is niet genoeg

Rik Duursma

Je hebt de uitnodiging ontvangen voor jouw assessment. Wat de reden ook is, het blijft spannend om zo onder de loep genomen te worden. Wat kan ik verwachten in het interview met een psycholoog? Moet ik ook iets doen aan voorbereiding? Ik kan toch niet anders dan mijzelf zijn? Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.


Boeken over leven en loopbaan

Op pad met mijn talenten

Op pad met mijn talenten

Paul 't Mannetje

Focussen op je talenten en sterke punten geeft een veel grotere kans op een positieve ontwikkeling van mensen, teams en organisaties dan werken aan je tekortkomingen en zwakke punten. En het is bovendien veel aangenamer om te doen! Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Wat nu?

Wat nu?

Marc Schabracq

Dit boek is er om je te helpen als je je eigen werk en loopbaan anders wilt inrichten. Meer gaan doen wat je het liefste doet en waarin je waarschijnlijk ook het beste bent. Het boek stelt je in staat jezelf naar ander werk of een andere zinvolle tijdsbesteding te leiden. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Succes met je carrière

Succes met je carrière

Jolan Douwes & Map Oberndorff

Met de grote schaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk te weten hoe je jouw plek kunt vinden. En hoe je je op die plek staande kunt houden, zeker nu het werk veel van je vraagt. Deze loopbaangids biedt je daarvoor fijne handvatten. Auteurs Jolan Douwes en Map Oberndorff, allebei journalist en loopbaancoach, beschrijven bijna zestig herkenbare dilemma’s op het gebied van solliciteren, werk en persoonlijke ontwikkeling. Lees meer »


Boeken over werkdruk en burn-out

Je partner heeft een burn-out. Wat nu?

Je partner heeft een burn-out. Wat nu?

Jolanda Bouman

Een burn-out kan een bom leggen onder relaties. Het is niet alleen erg vervelend voor degene die thuis zit, het raakt ook de partner, collega’s en leidinggevende diep. Als partner van iemand met een burn-out kun je je soms behoorlijk wanhopig voelen. In dit praktische boek lees je hoe je positief bijdraagt aan het herstel van je zieke levenspartner. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Sterker dan stress

Sterker dan stress

Sonja Kimpen

Sonja Kimpen is een inspirerende gezondheidsexpert en bewegingsdeskundige. In dit boek toont ze aan de hand van talrijke cases en toepasbare strategieën hoe je zelf je leven kunt vormgeven. Ze schets ook duidelijk hoe langdurige stress je ziek maakt en een aanslag kan zijn op je slanke lijn. Sterker dan stress is een inspiratiebron voor mensen die bewust door het leven willen gaan. Het is een coachboek dat je gegarandeerd veel leefplezier bezorgt met pakken minder stress. Lees meer »

Minder werken, meer doen

Minder werken, meer doen

Anneleen de Lille

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Topcoach Anneleen De Lille leert je om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. Ze toont hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier! Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.


Boeken voor adviseurs en coaches

Behandeling bij stress en burn-out

Behandeling bij stress en burn-out

Anita Roelands

Coaches, psychologen en praktijkondersteuners worden overspoeld met hulpvragen die voortkomen uit chronische stress en burn-out. Het behandelen van mensen met zulke klachten vergt niet alleen specifieke kennis en ervaring, maar ook een heldere behandelroute. Dit boek biedt de behandelaar alle handvatten die hierbij nodig zijn. Lees meer »

E-coaching

E-coaching

Anne Ribbers

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen coachingstrajecten effectiever en efficiënter worden ingericht, waardoor cliënten snel en resultaatgericht kunnen worden geholpen met hun vragen. Dit standaardwerk over e-coaching en blended coaching (een combinatie van off- en online coaching) heeft een stevig fundament in de wetenschappelijke theorie én staat vol praktische toepassingen. Lees meer »

Het Boek voor Coaches

Het Boek voor Coaches

Vincent van der Burg

In Het Boek voor Coaches neemt dr. Vincent van der Burg je mee, voorbij conventionele vaardigheden als luisteren, vragen stellen en SMART doelen opstellen. Door de talloze praktijkvoorbeelden, verhalen, oefeningen en technieken is dit boek direct te gebruiken in de dagelijkse praktijk en onmisbaar voor iedere professional. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.


Bestel nu:

Spring eruit met je sollicitatiebriefSpring eruit met je sollicitatiebrief

Erik den Draak

Een sollicitatiebrief is een van de belangrijkste schakels op weg naar een nieuwe baan. Veel mensen hebben vragen over hun sollicitatiebrief. Hoe lang moet de brief zijn? Wat zet je in de brief en wat in je cv? Wat is er veranderd nu brieven meestal digitaal verstuurd worden? In “Spring eruit met je sollicitatiebrief” lees je alles over sollicitatiebrieven en leer je hoe je jouw sollicitatiebrief eruit laat springen, zodat je meer kans maakt op een uitnodiging voor een gesprek!


Boeken:

×