Loopbaanadvies.net heeft de beste boeken op het gebied van solliciteren, werk en loopbaan voor je uitgezocht. Interessante boeken kun je hier gelijk bestellen. Klik daarvoor op het boek van je keuze. Je komt dan op de site van Bol.com. Bestelling, betaling en levering lopen via Bol.com; bekend en vertrouwd.

Boeken over:


Boeken over solliciteren

De kleine LinkedIn voor dummies

De kleine LinkedIn voor dummies

Bert Verdonck

Wil jij weten hoe je LinkedIn succesvol kunt inzetten? In dit boekje lees je hoe je een aantrekkelijk account opstelt en je doelen efficiënt realiseert. Je krijgt handige tips voor het opstellen van een bedrijfsprofiel, je ontdekt hoe je lid wordt van een groep, actief kunt deelnemen aan discussies en polls en leert hoe je diverse tools kunt gebruiken om het maximale uit je netwerk te halen. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Werkmakers

Werkmakers

Henk Verhoeven

Dit boek leert je hoe je van een werkzoeker een werkmáker wordt. Vergeet het oude denken over solliciteren, een net cv maken en stevige handdrukken geven; dit is de nieuwe werkelijkheid. "Werkmakers" laat je zien hoe je via concrete en praktische technieken als gedreven professional, freelancer of zzp'er toch een interessante baan weet te vinden of aantrekkelijke en goed betaalde klussen kunt binnenhalen. Lees meer »

Je bent aangenomen!

Je bent aangenomen!

Fiona Kloosterman

In dit boek laat Fiona Kloosterman zien hoe kennis uit de neuromarketing kan worden ingezet bij het vinden van een nieuwe baan. Op praktische wijze bespreekt ze een aantal neuromarketingonderzoeken, zodat de lezer de bevindingen hieruit direct kan toepassen bij zijn sollicitaties. Lees meer »


Boeken over psychologische tests

Assessments voor dummies

Assessments voor dummies

Nigel Povah

In dit boek vind je deskundige adviezen over hoe je in de meest voorkomende assessmentopdrachten kunt uitblinken. Weet welke vaardigheden aan elke oefening zijn gekoppeld om jezelf slim (in plaats van moeizaam) voor te bereiden en je kansen op succes zo groot mogelijk te maken. Lees meer »

De Passietest

De Passietest

Chris Attwood & Janet Bray Attwood

Wat doe je heel graag? Waar ben je goed in? Wat zijn jouw unieke vaardigheden en talenten? Hoe ziet je ideale leven eruit? Leven volgens onze passie is de sleutel tot een gelukkig en voldaan leven, maar hoe ontdek je wat je echte passie is? De Passietest biedt de meest simpele en heldere manier om erachter te komen wat jij wilt. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.

Psychodiagnostiek en assessment

Psychodiagnostiek en assessment

Henk Verhoeven

Iedereen wordt gedurende zijn leven wel ten minste eenmaal onderworpen aan een formeel psychologisch onderzoek, en velen maken het verschillende keren mee. Dit boek is geschreven voor de toegepast psycholoog (hbo of universitair geschoold) die in de praktijk aan de slag gaat met concrete vraagstukken rondom menselijk gedrag, en daarbij gebruik maakt van zijn psychodiagnostische competenties. Lees meer »


Boeken over leven en loopbaan

Zin houden in je werk

Zin houden in je werk

Godelieve Meeuwissen

Zo'n 80 procent van de werkenden is niet bevlogen en heeft eigenlijk niet zo veel zin in zijn werk. Dat is doodzonde. Want zin hebben in je werk is een voorwaarde om goed te presteren. Werken met zin is fijn voor jezelf, voor je collega's, je organisatie en je klant! Lees meer »

Gouden succes tips

Gouden succes tips

Marten Borra

Ontdek de geheimen van een rijk leven in de liefde, gezondheid en portemonnee. Met dit boekje staan ook jouw koffers klaar voor jouw eigen ontdekkingstocht: jij bepaalt wat je zult bereiken en beleven. Begin vandaag en word rijk in de liefde, gezondheid en portemonnee! Lees meer »

Babe, you got this

Babe, you got this

Martje Haverkamp

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven? Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.


Boeken over werkdruk en burn-out

De averechtsheid van de dingen

De averechtsheid van de dingen

Renate Breuer

De averechtsheid van de dingen is een boek over een leven dat drastisch verandert na een samenloop van omstandigheden. Daarnaast is het een persoonlijk verhaal over burn-out, de krochten van de mediawereld, overspannen relaties en over de stempel die je geschiedenis op je leven kan drukken. Lees meer »

Help ik word geleefd!

Help ik word geleefd!

Iris Willems

Dit boek gaat concreet in op mogelijke oorzaken van het feit dat je geleefd wordt. De auteurs behandelen concrete tips die je kunnen helpen om stress zelf onder controle te krijgen en je leven zelf te leven zoals jij dat wilt. Je leert dat alles te integreren in ons leven zodat we leven in plaats van geleefd te worden. Lees meer »

Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau ...

Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau ...

Alex Six

"Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau" wil komaf maken van al de vooroordelen rond burn-out. Dit waargebeurd verhaal wil het taboe rond burn-out doorbreken. De mensen, bedrijven, onze maatschappij in het algemeen wakker schudden rond dit thema. We zien, lezen en horen heel veel daarover in de media. Maar uiteindelijk weten de meeste van ons niet echt wat een burn-out is en wat een burn-out doet met een mens. Lees meer »
Ook verkrijgbaar als ebook.


Boeken voor adviseurs en coaches

Studieloopbaanbegeleiding

Studieloopbaanbegeleiding

Marian Cornelissen

In 'Studieloopbaanbegeleiding - Trainingen SLB voor de docent' komen alle benodigde coachingsvaardigheden aan bod, met aansprekende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Lees meer »

Loopbanen in beweging

Loopbanen in beweging

Ans de Vos

'Loopbanen in beweging' geeft de lezer richting om op een andere manier aan de slag te gaan met loopbanen binnen de organisatie. De vele praktijkvoorbeelden en tips zijn een inspiratiebron om loopbaanbeleid op een andere en duurzame manier vorm te geven. Daarbij vormt aandacht voor zowel de noden van de organisatie als van de medewerker de rode draad. Lees meer »

Professionaliteit op alle vlak

Professionaliteit op alle vlak

Marleen Devisch & Alex Peeters

Dit boek gaat over de vraag wat professionaliteit voor een coach inhoudt. Professioneel coachen betekent dat je jouw hele carrière aan die professionaliteit blijft sleutelen, dat je ze steeds verfijnt, versterkt, verdiept. Dit boek geeft je sleutels om dit te doen. Je kan er helemaal zelf mee aan de slag. Lees meer »


Bestel nu:

Spring eruit met je sollicitatiebriefSpring eruit met je sollicitatiebrief

Erik den Draak

Een sollicitatiebrief is een van de belangrijkste schakels op weg naar een nieuwe baan. Veel mensen hebben vragen over hun sollicitatiebrief. Hoe lang moet de brief zijn? Wat zet je in de brief en wat in je cv? Wat is er veranderd nu brieven meestal per e-mail of met een web-formulier verstuurd worden? In “Spring eruit met je sollicitatiebrief” lees je alles over sollicitatiebrieven en leer je hoe je jouw sollicitatiebrief eruit laat springen, zodat je meer kans maakt om uitgenodigd te worden voor een gesprek!


Boeken:

×