Projob House of Careers | Amsterdam


Voor loopbaanadvies in Amsterdam ben je bij Projob House of Careers aan het juiste adres. Uniek bij Projob is de combinatie van werving & selectie, uitzenden èn loopbaanadvies. Ga aan de slag met je loopbaanvraag en neem direct contact op voor meer informatie!


Loopbaanadvies

Wil je ook meer voldoening uit je werk halen? Dan is het belangrijk dat je op de juiste plek zit. De loopbaancoaches van Projob helpen je uit te vinden welk werk bij je past. Dat doen we o.a. door keuzes en ervaringen uit je verleden in kaart te brengen. En we onderzoeken ook wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn. Op die manier helpen de loopbaancoaches van Projob jou om richting te geven aan je toekomst.

Coaching

Misschien zit je al op de juiste plek, maar heb je behoefte om je verder te ontwikkelen. Of ben je net in een nieuwe baan gestart en kom je onverwachte uitdagingen tegen. Maar ook als de organisatie waarin je werkt verandert kun je behoefte hebben aan coaching. De loopbaancoaches van Projob kunnen je begeleiden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij helpen ze je om jouw talenten te ontdekken en volop te benutten.

Maatwerk

Loopbaanadvies en coaching zijn maatwerk. Bij Projob is dat meer dan alleen een kreet. Maatwerk is pas maatwerk als het voldoet aan je verwachtingen, vinden we bij Projob. Dat betekent dat we heldere afspraken maken, concrete doelstellingen formuleren en oplossingsgericht werken. Dat zijn onze uitgangspunten.

Onze diensten

De loopbaancoaches van Projob

Het team Coaching en Training – Marieke Verhagen, Fida van Loen, Jeanine Streng, Alette Mulder en Alexandra van Maasdijk – heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ‘mens en werk’. Ze kennen het werving- en selectieproces van mensen uit verschillende levensfasen. De arbeidsmarkt kent voor hen weinig geheimen.

Arbeidsbemiddeling

Vanuit één locatie in Amsterdam biedt Projob zowel loopbaanadvies als coaching, maar ook bemiddeling op de arbeidsmarkt. Werving & selectie en uitzenden zitten achter dezelfde voordeur. Als je wilt, dan kan Projob direct bemiddelen naar een baan die bij jou past! Het uitgebreide netwerk van Projob staat daarbij geheel tot je beschikking.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen kun je contact opnemen met het team Coaching & Training op 020-5738363. Je kunt ook een e-mail sturen of gebruik maken van onderstaand formulier.Voor loopbaanadvies in Amsterdam ben je bij Projob House of Careers aan het juiste adres. De vestiging nabij het Museumplein is uitstekend bereikbaar vanuit Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Badhoevedorp, Hoofddorp en andere plaatsen in de regio Groot-Amsterdam. Trams 3, 5 en 12 stoppen bijna voor de deur (halte Museumplein). Parkeergarage Museumplein is op loopafstand.

×