Projob House of Careers


Uniek bij Projob is de combinatie van werving & selectie, uitzenden èn loopbaanadvies. Ga aan de slag met je loopbaanvraag en neem direct contact op voor meer informatie!


Loopbaanadvies

Wil je ook meer voldoening uit je werk halen? Dan is het belangrijk dat je op de juiste plek zit. De loopbaancoaches van Projob helpen bij het beantwoorden van de vraag wat de juiste positie voor jou is. Dat doen ze onder andere door keuzes en ervaringen uit je verleden in kaart te brengen en te onderzoeken wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn. Op die manier helpen de loopbaancoaches van Projob jou om richting te geven aan je toekomst. 

Coaching

Ook wanneer je al op de juiste plek zit, kun je behoefte hebben om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld wanneer je net in een nieuwe baan bent gestart en onverwachte uitdagingen tegenkomt. Maar ook als de organisatie waarin je werkt verandert of wanneer je wilt groeien in je functie kun je behoefte hebben aan coaching. De loopbaancoaches van Projob kunnen je begeleiden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En ze helpen je om je talenten te ontdekken en deze volop te benutten.

Maatwerk

Loopbaanadvies en coaching zijn maatwerk. Bij Projob is dat meer dan alleen een kreet. Wij vinden dat maatwerk pas maatwerk is als het voldoet aan je verwachtingen. Dat betekent bij Projob dat we heldere afspraken maken, concrete doelstellingen formuleren en een oplossingsgerichte werkwijze hanteren. Dat zijn onze uitgangspunten.

Onze diensten

De loopbaancoaches van Projob

Marieke Verhagen en Shereen Leissius hebben allebei ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ‘mens en werk’. Ze kennen het werving- en selectieproces van mensen uit verschillende levensfasen. De arbeidsmarkt kent voor hen nauwelijks nog geheimen.

Zowel Marieke als Shereen krijgt energie van het begeleiden van mensen in een loopbaantraject. Die energie werkt aanstekelijk. Zij stimuleren mensen bij het vinden van hun drijfveren en bij het ontdekken van hun talenten, maar ook van hun valkuilen. Marieke en Shereen dagen je uit om jezelf en je talenten serieus te nemen. Dat is voor hen een dagelijkse bron van inspiratie en kan voor jou de doorslag geven naar een nieuwe toekomst.

Marieke Verhagen (foto)

Marieke richt zich naast individuele begeleiding ook op teambegeleiding. Zij neemt deel in het MD-programma van een grote luchtvaartmaatschappij en begeleidt daarnaast regelmatig managementteams. Marieke volgt op dit moment de Leergang Management en Organisatie-opstellingen bij het instituut NTI-NLP.

Marieke volgde de opleiding tot loopbaanadviseur en -coach bij Adviesbureau Hoogendijk en is lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Shereen Leissius

Shereen heeft in haar voormalige functie van Development manager haar focus op het werkveld Human-Resource gelegd. Naast het geven van diverse trainingen en interne coaching, richt zij zich ook op managementbegeleiding.

In 2011 heeft Shereen de studie Human Resource Management met minor Loopbaancoaching en de leergang Loopbaancoaching bij het Europees Instituut (de Baak) afgerond.

Arbeidsbemiddeling

Vanuit één locatie in Amsterdam biedt Projob zowel loopbaanadvies als coaching, maar ook bemiddeling op de arbeidsmarkt (uitzenden). Als je wilt kun je gebruik maken van het netwerk dat Projob te bieden heeft om aan de slag te gaan in de baan die bij je past!

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen kun je contact opnemen met Marieke Verhagen of Shereen Leissius op 020-5738363. Je kunt ook een e-mail sturen of gebruik maken van onderstaand formulier.Projob House of Careers biedt loopbaanbegeleiding aan voor de regio Amsterdam. De vestiging nabij het Museumplein is uitstekend bereikbaar vanuit Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Badhoevedorp, Hoofddorp en andere plaatsen in de regio Groot-Amsterdam. Trams 3, 5 en 12 stoppen bijna voor de deur (halte Museumplein). Parkeergarage Museumplein is op loopafstand.

×