Projob House of Careers | Amsterdam


Voor loopbaanadvies in Amsterdam ben je bij Projob House of Careers aan het juiste adres. Uniek bij Projob is de combinatie van werving & selectie, uitzenden èn loopbaanadvies. Ga aan de slag met je loopbaanvraag en neem direct contact op voor meer informatie!


Loopbaanadvies

Wil je ook meer voldoening uit je werk halen? Dan is het belangrijk dat je op de juiste plek zit. De loopbaancoaches van Projob helpen je uit te vinden welk werk bij je past. Dat doen we o.a. door keuzes en ervaringen uit je verleden in kaart te brengen. En we onderzoeken ook wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn. Op die manier helpen de loopbaancoaches van Projob jou om richting te geven aan je toekomst.

Coaching

Misschien zit je al op de juiste plek, maar heb je behoefte om je verder te ontwikkelen. Of ben je net in een nieuwe baan gestart en kom je onverwachte uitdagingen tegen. Maar ook als de organisatie waarin je werkt verandert kun je behoefte hebben aan coaching. De loopbaancoaches van Projob kunnen je begeleiden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij helpen ze je om jouw talenten te ontdekken en volop te benutten.

Maatwerk

Loopbaanadvies en coaching zijn maatwerk. Bij Projob is dat meer dan alleen een kreet. Maatwerk is pas maatwerk als het voldoet aan je verwachtingen, vinden we bij Projob. Dat betekent dat we heldere afspraken maken, concrete doelstellingen formuleren en oplossingsgericht werken. Dat zijn onze uitgangspunten.

Onze diensten

De loopbaancoaches van Projob

Marieke Verhagen en Shereen Leissius hebben allebei ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ‘mens en werk’. Ze kennen het werving- en selectieproces van mensen uit verschillende levensfasen. De arbeidsmarkt kent voor hen weinig geheimen.

Mensen in een loopbaantraject begeleiden geeft energie, dat geldt zowel voor Marieke als voor Shereen. Die energie werkt aanstekelijk. Stap voor stap vind je je drijfveren en ontdek je talenten die waren ‘ondergesneeuwd’ of waarvan je niet wist dat je ze had. Ook je valkuilen komen naar boven. Pas als je die kent kun je ze omzeilen!

Marieke en Shereen dagen je uit om jezelf en je talenten serieus te nemen. Dat is voor hen een dagelijkse bron van inspiratie en kan voor jou de doorslag geven naar een nieuwe toekomst.

Marieke Verhagen (foto)

Marieke richt zich naast individuele begeleiding ook op het begeleiden van teams. Zij neemt deel in het MD-programma van een grote luchtvaartmaatschappij en begeleidt daarnaast regelmatig managementteams. Marieke volgde onder andere de Leergang Management en Organisatie-opstellingen bij het instituut NTI-NLP.

Haar kennis en vaardigheden kreeg Marieke verder ook bij de opleiding tot loopbaanadviseur en -coach bij Adviesbureau Hoogendijk. Marieke is lid van de Nederlandse Vereniging van Loopbaanprofessionals (NOLOC).

Shereen Leissius

Shereen heeft een achtergrond in het werkveld Human Resources. Naast het geven van diverse trainingen en interne coaching, richt zij zich ook op managementbegeleiding.

In 2011 heeft Shereen de studie Human Resource Management met minor Loopbaancoaching en de leergang Loopbaancoaching bij het Europees Instituut (de Baak) afgerond.

Arbeidsbemiddeling

Vanuit één locatie in Amsterdam biedt Projob zowel loopbaanadvies als coaching, maar ook bemiddeling op de arbeidsmarkt. Werving & selectie en uitzenden zitten achter dezelfde voordeur. Als je wilt, dan kan Projob direct bemiddelen naar een baan die bij jou past! Het uitgebreide netwerk van Projob staat daarbij geheel tot je beschikking.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen kun je contact opnemen met Marieke Verhagen of Shereen Leissius op 020-5738363. Je kunt ook een e-mail sturen of gebruik maken van onderstaand formulier.Voor loopbaanadvies in Amsterdam ben je bij Projob House of Careers aan het juiste adres. De vestiging nabij het Museumplein is uitstekend bereikbaar vanuit Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Badhoevedorp, Hoofddorp en andere plaatsen in de regio Groot-Amsterdam. Trams 3, 5 en 12 stoppen bijna voor de deur (halte Museumplein). Parkeergarage Museumplein is op loopafstand.

×