Loopbaanmanagement wordt steeds belangrijker voor werkgevers. Bij vraagstukken van doorstroom en uitstroom van uw personeel kunnen onderstaande adviseurs u van dienst zijn.

Alle loopbaanadviseurs zijn hooggekwalificeerde en ervaren consultants. Alle adviseurs zijn aangesloten bij één of meer beroepsverenigingen (zie de pagina over beroepsverenigingen en certificerende instanties op deze site). Door de omvang van de meeste bureaus (één tot enkele personen) is een persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten gegarandeerd.

Noord Nederland

LoopbaanRegisseurloopbaanadviseur Bodo Agterhof in  Friesland in Heerenveen is ervaren in het begeleiden van werkgevers, werknemers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Zowel met individuele trajecten als met projectleiderschap van werknemersprojecten. Niet gespecialiseerd in één werkwijze, maar er worden juist meerdere werkwijzen gehanteerd, zodat optimaal aangesloten wordt bij doel, cliënt en opdrachtgever. Kernwoorden: resultaat, vertrouwen, lef, zeggen waar het op staat, intuïtie, afspraak is afspraak en humor.

Oost Nederland

 

WLO Work and Lifeloopbaanadviseur Wenneke Ong in Arnhem in Arnhem kan ingezet worden bij loopbaanadvies-, outplacement- en coachingstrajecten. WLO Work and Life kenmerkt zich door betrokkenheid naar de organisaties waarvoor zij werkt. Daardoor wordt niet sec naar de cliënt gekeken maar ook naar de organisatie. WLO Work and Life werkt met individuele trajecten en groepstrajecten. Een groep kan bestaan uit cliënten van verschillende organisaties maar ook bijvoorbeeld uit een managementteam. WLO Work and Life heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het loopbaanadviesvak. Werken met WLO Work and Life betekent geconfronteerd worden ten aanzien van loopbaanadviesvraagstukken maar altijd ontspannen en met humor. www.wloworkandlife.nl 026-3527636 / 06-50600760.    

Midden Nederland

loopbaanadviseur Fred Kok in AlmereReorganisatie, fusie, innovatie, ontslag, verplicht naar een andere afdeling, functie-inhoudelijke veranderingen, een cultuur die niet bij de werknemer past, maar ook de vraag: “Is dit nu het werk wat ik echt wil doen?” kunnen allemaal redenen zijn voor werknemers om na te (moeten) denken over hun loopbaan. STC- Advies Almere staat voor Spirit in Training Coaching en Advies en ondersteunt uw werknemer bij het vinden van een nieuwe baan. Neem contact op met STC-Advies op telefoonnummer 036-5405194 of per e-mail: info@stc-advies.nl.

loopbaanadviseur Rien Hordijk in Utrecht

Zijn er mensen binnen de organisatie die minder goed functioneren of juist meer zouden kunnen? Hordijk Loopbaanperspectief in Utrecht adviseert en motiveert mensen bij veranderingen in hun loopbaan en geeft een nieuw inspirerend perspectief. Instrumenten die Hordijk Loopbaanperspectief daarbij inzet zijn o.a. loopbaancoaching en assessments die de talenten zichtbaar maken, outplacement dat verandering realiseert en re-integratie waar medewerkers beter van worden.

West Nederland (Randstad)

Harmen den BlijkerHarmen den Blijker | Loopbaanservices in Alkmaar is een professionele en actieve partner voor loopbaanvraagstukken binnen organisaties. Onder andere succesvol binnen de overheid, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de gezondheidszorg. Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en biedt een compleet pakket aan loopbaanservices (van advisering op organisatieniveau tot intensieve begeleidingstrajecten en outplacement). Wilt u weten wat Harmen den Blijker | Loopbaanservices voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 517 16 804 of stuur een mailbericht aan info@loopbaanservices.nl.

 

loopbaanadviseur Marieke Verhagen in Amsterdam Marieke Verhagen van Projob Loopbaanadvies en Coaching in Amsterdam ondersteunt u bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van uw werknemers. Als externe en neutrale gesprekspartner helpt zij uw werknemers hun talenten te ontdekken en deze binnen uw organisatie ten volle te benutten. Tevens biedt zij uitstroomtrajecten wanneer u zorg wilt dragen voor professionele begeleiding van een werknemer naar een passende functie elders. Indien gewenst kunnen de consultants van Projob binnen dit traject extra ondersteuning bieden bij het vinden van een nieuwe passende positie. Neem voor meer informatie contact op via 020-5738363 of loopbaanadvies@projob.nl.

 

Harmen den BlijkerOok in Rotterdam is Harmen den Blijker | Loopbaanservices uw professionele en actieve partner voor loopbaanvraagstukken. Onder andere succesvol binnen de overheid, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de gezondheidszorg. Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en biedt een compleet pakket aan loopbaanservices (van advisering op organisatieniveau tot intensieve begeleidingstrajecten en outplacement). Wilt u weten wat Harmen den Blijker | Loopbaanservices voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 517 16 804 of stuur een mailbericht aan info@loopbaanservices.nl.

Zuid Nederland

 

loopbaanadviseur Toine Werst uit EindhovenVoor organisaties waarvan de medewerkers behoefte hebben aan coaching en advies bij hun loopbaanvragen, heeft Loopbaan Centrum Nederland in Eindhoven een aantal instrumenten. Loopbaan Centrum Nederland begeleidt sinds 1995 medewerkers van organisaties èn particuliere cliënten die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Vele tientallen organisaties, zowel in de sector profit als in de non-profit / overheid maakten in de loop der jaren gebruik van onze diensten. Kenmerkend voor Loopbaan Centrum Nederland zijn professionaliteit en betrokkenheid bij de begeleiding.

loopbaanadviseur Carla Verweij in Tilburg Carla Verweij Loopbaancoach in Tilburg hanteert als uitgangspunt dat mensen het best tot hun recht komen in werk dat ze leuk vinden, dat een beroep doet op hun kwaliteiten en vaardigheden en waar zij voldoening uit halen. Hier is zowel de werknemer als de werkgever het meest mee gebaat. Echter mensen veranderen en organisaties veranderen waardoor het goed kan zijn even een pas op de plaats te maken. Dit kan een directe aanleiding hebben als bijvoorbeeld disfunctioneren, een gedwongen ontslag, een (dreigende) burn-out, maar ook kan het gaan om een vrijwillige carrière- of loopbaanplanning. In al deze gevallen biedt Carla Verweij Loopbaancoach deskundige en persoonlijke begeleiding.

loopbaanadviseur Loes Wolfs in Maastricht Loopbaancoaching LUPUS in Maastricht biedt u een zakelijke, pragmatische aanpak in outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en burn-outbegeleiding. Tevens houden we de belangen van de kandidaten in het oog. In dit samenspel boeken we resultaten en creëren een win-win situatie voor alle betrokkenen. Bel ons voor meer informatie: 043-4090251.


Dit delen
×