Loopbaanmanagement wordt steeds belangrijker voor werkgevers. Bij vraagstukken van doorstroom en uitstroom van uw personeel kunnen onderstaande adviseurs u van dienst zijn.

Onderstaande loopbaanadviseurs zijn hooggekwalificeerde en ervaren consultants. Alle adviseurs zijn aangesloten bij een of meer beroepsverenigingen (zie de pagina over beroepsverenigingen en certificerende instanties op deze site). Door de omvang van de meeste bureaus (één tot enkele personen) is een persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten gegarandeerd.

Noord Nederland

LoopbaanRegisseurLoopbaanRegisseur Bodo Agterhof in Heerenveen | Friesland (Bodo Agterhof) in Heerenveen is ervaren in het begeleiden van werkgevers, werknemers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt, zowel met individuele trajecten als met projectleiderschap van werknemersprojecten. Bodo Agterhof is niet gespecialiseerd in één werkwijze. Door een multidisciplinaire aanpak wordt optimaal aangesloten bij het doel van cliënt en opdrachtgever. Kernwoorden zijn: resultaat, vertrouwen, lef, zeggen waar het op staat, intuïtie, afspraak is afspraak en humor.

Midden Nederland

Wenneke Ong van WLO Work and Life in ArnhemWLO Work and Life (Wenneke Ong) in Arnhem is gespecialiseerd in loopbaanadvies-, outplacement- en coachingstrajecten. WLO Work and Life kenmerkt zich door betrokkenheid naar de organisaties waarvoor zij werkt. Daarbij wordt niet alleen naar de cliënt gekeken maar ook naar de organisatie. WLO Work and Life werkt zowel met individuele trajecten als met groepstrajecten. Een groep kan bestaan uit cliënten van verschillende organisaties maar ook bijvoorbeeld uit een managementteam. WLO Work and Life heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het vakgebied loopbaanadvies. Werken met WLO Work and Life betekent een confrontatie met loopbaanadviesvraagstukken maar altijd ontspannen en met humor.

Rien Hordijk van Hordijk Loopbaanperspectief in UtrechtZijn er mensen binnen de organisatie die minder goed functioneren of juist meer zouden kunnen? Rien Hordijk van Hordijk Loopbaanperspectief in Utrecht adviseert en motiveert mensen bij veranderingen in hun loopbaan en geeft een nieuw inspirerend perspectief. Instrumenten die Hordijk Loopbaanperspectief daarbij inzet zijn o.a. loopbaancoaching en assessments die de talenten zichtbaar maken, outplacement dat verandering realiseert en re-integratie waar medewerkers beter van worden.

West Nederland (Randstad)

Harmen den Blijker | Loopbaanservices in Alkmaar en RotterdamHarmen den Blijker | Loopbaanservices in Alkmaar is een professionele en actieve partner voor loopbaanvraagstukken binnen organisaties. Harmen den Blijker | Loopbaanservices is onder andere succesvol binnen de overheid, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de gezondheidszorg. Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en biedt een compleet pakket aan loopbaanservices (van advisering op organisatieniveau tot intensieve begeleidingstrajecten en outplacement). Wilt u weten wat Harmen den Blijker | Loopbaanservices voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 517 16 804 of stuur een mailbericht aan info@loopbaanservices.nl.

Marieke Verhagen van Projob House of Careers in AmsterdamMarieke Verhagen van Projob Loopbaanadvies en Coaching in Amsterdam ondersteunt u bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van uw werknemers. Als externe en neutrale gesprekspartner helpt zij uw werknemers hun talenten te ontdekken en deze binnen uw organisatie ten volle te benutten. Tevens biedt zij uitstroomtrajecten wanneer u zorg wilt dragen voor professionele begeleiding van een werknemer naar een passende functie elders. Indien gewenst kunnen de consultants van Projob binnen dit traject extra ondersteuning bieden bij het vinden van een nieuwe passende positie. Neem voor meer informatie contact op via 020-5738363 of loopbaanadvies@projob.nl.

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro in AmsterdamWanneer uw medewerker een loopbaanvraag heeft, dan kan Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro adviseren en een gericht coachtraject aanbieden. De cliënten van Sara Surachno werken in de meest uiteenlopende branches. Denk daarbij aan onder andere Kunst, Zorg, Horeca, Bankwezen, Onderwijs, Evenementen en de Commerciële sector. Haar cliënten betreffen bijvoorbeeld: business analisten, teammanagers, HR-adviseurs, accountmanagers, beleidsmedewerkers, medici en zelfstandig ondernemers. Meer weten? U kunt Sara bellen op 06 – 289 31 031 of een mailbericht sturen: info@loopbaanadvies.pro

Harmen den Blijker | Loopbaanservices in Alkmaar en RotterdamOok in Rotterdam is Harmen den Blijker | Loopbaanservices uw professionele en actieve partner voor loopbaanvraagstukken. Harmen den Blijker | Loopbaanservices  is onder andere succesvol binnen de overheid, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de gezondheidszorg. Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en biedt een compleet pakket aan loopbaanservices (van advisering op organisatieniveau tot intensieve begeleidingstrajecten en outplacement). Wilt u weten wat Harmen den Blijker | Loopbaanservices voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 517 16 804 of stuur een mailbericht aan info@loopbaanservices.nl.

Zuid Nederland

Toine Werst van Loopbaan Centrum Nederland in Eindhoven Voor organisaties waarvan de medewerkers behoefte hebben aan coaching en advies bij hun loopbaanvragen, heeft LCN loopbaanadvies & begeleiding in Eindhoven een aantal instrumenten. LCN loopbaanadvies & begeleiding begeleidt sinds 1995 medewerkers van organisaties èn particuliere cliënten die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Vele tientallen organisaties maakten in de loop der jaren gebruik van onze diensten, zowel in de sector profit als in de non-profit / overheid. Kenmerkend voor LCN loopbaanadvies & begeleiding zijn professionaliteit en betrokkenheid bij de begeleiding.

Loes Wolfs van Loopbaancoaching LUPUS in Noorbeek bij MaastrichtLoopbaancoaching LUPUS in Noorbeek bij Maastricht biedt u een zakelijke, pragmatische aanpak in outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en burn-outbegeleiding. Tevens houden we de belangen van de kandidaten in het oog. In dit samenspel boeken we resultaten en creëren een win-win situatie voor alle betrokkenen. Bel voor meer informatie: 06 – 22 72 95 92.


×