Loopbaanmanagement wordt steeds belangrijker voor werkgevers. Bij vraagstukken van doorstroom en uitstroom van personeel kunnen onderstaande adviseurs u van dienst zijn.

Onderstaande loopbaanadviseurs zijn hooggekwalificeerde en ervaren consultants. Alle adviseurs zijn aangesloten bij een of meer beroepsverenigingen. Door de omvang van de meeste bureaus (één tot enkele personen) is een persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten gegarandeerd.

Noord Nederland

LoopbaanRegisseurLoopbaanRegisseur Bodo Agterhof in Heerenveen | Friesland (Bodo Agterhof) in Heerenveen is ervaren in het begeleiden van werkgevers, werknemers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt, zowel met individuele trajecten als met projectleiderschap van werknemersprojecten. Bodo Agterhof is niet gespecialiseerd in één werkwijze. Door een multidisciplinaire aanpak wordt optimaal aangesloten bij het doel van cliënt en opdrachtgever. Kernwoorden zijn: resultaat, vertrouwen, lef, zeggen waar het op staat, intuïtie, afspraak is afspraak en humor. U kunt Bodo Agterhof bereiken op 0513 – 620 020 of per mail: bodo@loopbaanregisseur.nl.

Midden Nederland

Wenneke Ong van WLO Work and Life in ArnhemWLO Work and Life (Wenneke Ong) in Arnhem is gespecialiseerd in loopbaanadvies-, outplacement- en coachingstrajecten. WLO Work and Life kenmerkt zich door betrokkenheid naar de organisaties waarvoor zij werkt. Daarbij wordt niet alleen naar de cliënt gekeken maar ook naar de organisatie. WLO Work and Life werkt zowel met individuele trajecten als met groepstrajecten. WLO Work and Life heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het vakgebied loopbaanadvies. Werken met WLO Work and Life betekent een confrontatie met vraagstukken op het gebied van werk en leven, maar altijd ontspannen en met humor. Bel Wenneke Ong op 026 – 205 16 36 of stuur een mail aan: info@wloworkandlife.nl.

West Nederland (Randstad)

Marieke Verhagen van Projob House of Careers in AmsterdamMarieke Verhagen van Projob Loopbaanadvies en Coaching in Amsterdam ondersteunt u bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van uw werknemers. Als externe en neutrale gesprekspartner helpt zij uw werknemers hun talenten te ontdekken en deze binnen uw organisatie ten volle te benutten. Tevens biedt zij uitstroomtrajecten wanneer u zorg wilt dragen voor professionele begeleiding van een werknemer naar een passende functie elders. Indien gewenst kunnen de consultants van Projob binnen dit traject extra ondersteuning bieden bij het vinden van een nieuwe passende positie. Neem voor meer informatie contact op via 020 – 573 83 63 of loopbaanadvies@projob.nl.

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro in AmsterdamWanneer uw medewerker een loopbaanvraag heeft, dan kan Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro in Amsterdam adviseren en een gericht coachtraject aanbieden. De cliënten van Sara Surachno werken in de meest uiteenlopende branches. Denk daarbij aan onder andere kunst, zorg, horeca, bankwezen, onderwijs, evenementen en de commerciële sector. Haar cliënten zijn bijvoorbeeld: business analisten, teammanagers, HR-adviseurs, accountmanagers, beleidsmedewerkers, medici en zelfstandig ondernemers. Meer weten? U kunt Sara bellen op 06 – 289 31 031 of een mailbericht sturen: info@loopbaanadvies.pro.

Harmen den Blijker | Loopbaanservices in Alkmaar en RotterdamIn Rotterdam is Harmen den Blijker | Loopbaanservices uw professionele en actieve partner voor loopbaanvraagstukken. Harmen den Blijker | Loopbaanservices  is onder andere succesvol binnen de overheid, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de gezondheidszorg. Harmen den Blijker | Loopbaanservices beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en biedt een compleet pakket aan loopbaanservices (van advisering op organisatieniveau tot intensieve begeleidingstrajecten en outplacement). Wilt u weten wat Harmen den Blijker | Loopbaanservices voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 517 16 804 of stuur een mailbericht aan: info@loopbaanservices.nl.

Zuid Nederland

Loes Wolfs van Loopbaancoaching LUPUS in Noorbeek bij MaastrichtLoopbaancoaching LUPUS in Noorbeek bij Maastricht biedt u een zakelijke, pragmatische aanpak in outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en burn-outbegeleiding. Tevens houden we de belangen van de kandidaten in het oog. In dit samenspel boeken we resultaten en creëren een win-win situatie voor alle betrokkenen. Bel voor meer informatie: 06 – 22 72 95 92 of stuur een mail: info@loopbaancoachinglupus.nl.


×