lcnlogo


Loopbaan Centrum Nederland helpt je met studie- en beroepskeuzeadvies, loopbaanonderzoek & loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, outplacement en sollicitatietraining het werk te vinden dat bij je past. Neem direct contact op voor meer informatie!


Loopbaanbegeleiding

Herken je de onderstaande vragen? Het zijn voorbeelden uit mijn praktijk van mensen zoals jij en ik. Mensen zoals iedereen met die niet bleven lopen met hun vragen maar ermee aan de slag gingen. 

Sofia, 38 jaar: Eigenlijk was ik al jaren ontevreden over mijn werk maar ik kwam niet in beweging. Ik was gewoon bang was om te veranderen. Nu durf ik dat wel omdat ik een goed plan heb. En het vertrouwen dat ik de goede weg insla.

Martijn, 41 jaar: Al die jaren leek er maar weinig lijn te zitten in mijn carrière. Voor mijn gevoel deed ik maar wat. Nu zie ik in dat ik al die tijd al onbewust oefende voor werk dat echt bij me past.

Martijn en Sofia namen deel aan loopbaanbegeleiding. Tijdens 5 tot 6 intensieve coachingsessies van anderhalf uur krijg je inzicht in jouw talenten en kwaliteiten, interesses en drijfveren. Vervolgens begeleid ik je bij het maken van een concreet carrièreplan.

Loopbaanonderzoek en advies in één dag

Frederieke en Marc zaten in een heel andere fasen van hun loopbaan, maar hadden eenzelfde soort uitdaging.

Frederieke, 29 jaar: Mijn zelfbeeld bleek niet meer te kloppen. Ik zag mezelf nog steeds als degene die ik was vlak na mijn afstuderen terwijl ik me de laatste 6 jaar breed heb ontwikkeld. Nu zie ik allerlei carrièremogelijkheden voor mezelf waar ik nooit aan durfde te denken.

Marc, 55 jaar: Daar stond ik dan, 55 jaar en ongeschikt verklaard voor mijn werk. Via mijn arbeidsdeskundige mocht ik deelnemen aan het loopbaanonderzoek en -advies. Gelukkig zijn er meer beroepen mogelijk voor mij dan ik dacht.

Frederieke en Marc namen deel aan een loopbaanonderzoek en -advies. Een dag lang word je uitgebreid getest en voer ik intensieve gesprekken met je. Op basis hiervan krijg je gedegen advies over concrete beroepen en opleidingen die goed bij jou passen.

Studie- en beroepskeuze

Loopbaan Centrum Nederland adviseert ook aan het begin van je loopbaan bij de keuze van een passende studie of beroep.  Tijdens de onderzoeksdag helpen we jou om goed inzicht te krijgen in wat jij kan, wat jij wil en hoe jij bent. Daarvan ontvang je een uitgebreid rapport. Bij de nabespreking helpen we je een keuze te maken. 

Sollicitatietraining

Op zoek naar een andere of betere baan? Begin dan met onze sollicitatietraining. Tijdens dit intensieve individuele programma leer je jezelf overtuigend presenteren bij werkgevers. We maken daarvoor o.a. gebruik van videotraining. We helpen je met het opstellen van een perfect cv en bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief.

Toine Werst

Als het goed is werken hart en hoofd samen bij de stappen die jij zet op jouw loopbaanpad. Vaak gaat dat goed maar soms niet. Dan heeft jouw loopbaan speciale aandacht nodig. Als loopbaanadviseur bied ik jou die aandacht: professioneel èn persoonlijk betrokken.

Een eerste stap is een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw loopbaansituatie en jouw loopbaanvragen zoals jij die ervaart. Op basis van dit gesprek doe ik je een concreet voorstel voor een loopbaantraject volgens het motto: zo kort als kan en zo uitgebreid als nodig.

Meer weten of een offerte aanvragen

Loopbaan Centrum Nederland heeft bezoeklocaties in Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Bel met 040 – 24 55 559, stuur een mail aan info@loopbaancentrum.nl of gebruik onderstaand formulier als je meer wilt weten of om direct een offerte aan te vragen.

 Loopbaan Centrum Nederland verzorgt loopbaanbegeleiding voor heel Brabant, Noord- en Midden Limburg. Bezoeklocaties zijn er in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, zowel bij het NS-station als bij de snelweg. Daardoor is Loopbaan Centrum Nederland altijd goed bereikbaar.

×