Logo Jos Arts Coach en Inspirator

 

Herken jij een van de volgende vragen?

  • Sta jij op een belangrijk kruispunt in je leven?
  • Worstel jij al een tijd met vragen over jezelf of loop je vast in je leven of loopbaan?
  • Wil je meer plezier en bezieling in je werk?
  • Wil je je persoonlijk of professioneel verder ontwikkelen of zoek je een nieuw perspectief in je loopbaan?
  • Ben je werkloos en zoek je een nieuwe baan?

Dan zit je bij Jos Arts Coach en Inspirator aan het goede adres!

Jos’ missie is het om je dichterbij je kracht te brengen. In jezelf te gaan geloven, ontdekken waar je talenten liggen en de regie over je leven te pakken. Dichterbij je bezieling: daar waar je hart ligt, wat je van binnenuit wilt, wat echt belangrijk voor je is en waar je enthousiast van wordt. Om dat weer te ontdekken en te ontwikkelen.

Juist deze bijzondere tijd biedt je alle kansen om van je Hoofd naar je Hart te gaan. Jos kan je daar een handje bij helpen en je gids zijn op deze Ontdekkingstocht.

Bijzondere trajecten waarmee je nieuwe perspectieven en ongekende mogelijkheden voor jezelf creëert!

 Jos Arts Coach en Inspirator biedt een aantal mogelijkheden aan:

Daarnaast kun je bij Jos terecht voor:

Jos coacht en adviseert met veel enthousiasme werknemers met uiteenlopende achtergronden qua werkervaring, leeftijd en cultuur. Hij is deskundig, heel ervaren en kent de klappen van de zweep dus. Daarnaast is hij scherp, doortastend en resultaatgericht. Maar vooral is hij open, enthousiast, betrokken en beschikt hij over humor.

Jos heeft zelf ervaren hoe je kunt vastlopen in je loopbaan. In 2013 stopte hij met zijn succesvolle Loopbaanadviesbureau ODYS. Na een ‘life-changing’  sabbatical kwam hij als herboren terug uit Zuid-Frankrijk, pakte een jaar later zijn vak weer op en schreef in 2019 daarover een boek met als titel:

Dit gun ik iedereen! Hoe een Sabbatical je leven kan veranderen.

Het boek is te bestellen bij Bol.com of: https://www.josarts.nl/boek-bestellen/

Wat zeggen cliënten over Jos?

“Bij Jos voel je je welkom en mag je gewoon jezelf zijn. Hij is oprecht geïnteresseerd, betrokken en heeft een bijzonder lijntje met de kosmos. Jos combineert de wijsheid van een oude medicijnman met de nuchterheid van een praktische zakenman”

“Jos heeft me enorm goed geholpen bij mijn ontwikkeling en hiermee verdere carrière stappen mogelijk gemaakt. In een ongedwongen sfeer heb ik meer over mezelf geleerd”

“Vanaf de eerste ontmoeting had ik gelijk al een goed gevoel bij Jos. Een erg vriendelijke, warm persoon, die oprecht luistert en altijd net weer de juiste vragen stelt om je wakker te schudden en na te laten denken over je echte drijfveren en passie. Jos heeft mij geholpen om meer naar mijn gevoel te luisteren, want daar liggen al je antwoorden verscholen”

Online coaching

Naast persoonlijke gesprekken behoort online coaching via Zoom, MS Teams of Skype (met beeld) ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten of een brochure aanvragen? Bel direct met Jos Arts op 06-224 366 22 of stuur een e-mail aan info@josarts.nl

Je kunt ook onderstaand formulier invullen.Voor loopbaanadvies en outplacement in de regio Eindhoven-Tilburg-Den Bosch ben je bij Jos Arts Coach en Inspirator aan het juiste adres. Businesscentre PLaceforBizz in Eindhoven is uitstekend bereikbaar en ligt op 5 minuten van de snelweg A2. Het openbaar vervoer stopt direct voor de deur. Je kunt ook kiezen voor een afspraak in het groene buitengebied van Eersel, bereikbaar via de A67 of met openbaar vervoer.

×