Loopbaan Centrum Nederland


Loopbaan Centrum Nederland helpt je met loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, loopbaanwandelen, sollicitatietraining en studiekeuzeadvies het werk te vinden dat bij je past. Neem direct contact op voor meer informatie!


Breng weer pit in jouw loopbaan!

Je denkt al een tijdje na over loopbaankeuzes en je komt er niet goed uit. Of misschien heb je zelfs het gevoel dat jouw loopbaan op een dood spoor zit. Loopbaan Centrum Nederland helpt je om weer pit te brengen in je loopbaan! We zorgen dat je een (hernieuwd) inzicht krijgt in wat jij graag wilt, wat jij in je hebt en wat jou drijft. Vervolgens maken we de vertaalslag naar hierbij passende, realistische loopbaanopties. En we helpen je om die te realiseren.

Loopbaanbegeleiding

Wat zijn eigenlijk jouw drijfveren, interesses en affiniteiten? Bij loopbaanbegeleiding helpt een ervaren loopbaancoach jou tijdens 4 tot 6 gesprekken om die te ontdekken. Ook worden jouw talenten en bekwaamheden in kaart gebracht. Vervolgens vertalen we deze inzichten met jou naar haalbare loopbaandoelen. Tegen het einde van het traject stel je samen met jouw loopbaancoach een concreet loopbaanactieplan op.

Gedurende en na het loopbaantraject kan je ook gebruik maken van onze uitgebreide online database. Daarin vind je informatie over beroepen, vacatures, opleidingen en cursussen.

Loopbaanadvies

Wil je een gedegen loopbaanadvies van een ervaren loopbaanadviseur? Een loopbaanadvies dat is gebaseerd op een objectief beeld van jouw interesses en mogelijkheden? Tijdens een intensief loopbaanonderzoek en -advies van 1 dag beoordelen we met behulp van psychologische tests wat jij in je mars hebt. Daarnaast brengen we jouw voorkeuren in kaart. Op basis daarvan krijg je een concreet persoonlijk loopbaanadvies. Jouw loopbaanadviseur stelt een uitgebreid schriftelijk loopbaanadviesrapport op.

Tijdens het traject en nadat je het loopbaanadvies ontvangen hebt, kun je ook gebruik maken van onze uitgebreide online database met informatie over beroepen, vacatures, opleidingen en cursussen.

Loopbaanwandelcoaching

Beweging, vooral in de natuur, heeft een positief effect op je gezondheid en welbevinden. Als je loopbaancoaching combineert met wandelen in plaats van stilzitten, staat je geest meer open voor nieuwe inzichten.

Bij loopbaanwandelcoaching staan jij en jouw loopbaanvragen en –dilemma’s centraal. Na 4 tot 6 loopbaanwandelingen van 1,5 tot 2 uur in de natuur ben je weer fris in je hoofd en heb jij jouw loopbaandoelen helder voor ogen. Ter voorbereiding op een wandelcoachingsessie maak je thuisopdrachten en eventueel tests of vragenlijsten.

Sollicitatietraining

Tijdens een intensieve individuele sollicitatietraining leer je jezelf overtuigend presenteren bij werkgevers. Hierbij maken we gebruik van videotraining: action-learning dus! Jij kiest of we ook aandacht besteden aan jouw cv en LinkedIn-profiel of het schrijven van een onderscheidende sollicitatie-/motivatiebrief. Het aantal trainingssessies hangt af van jouw persoonlijk leerbehoefte.

Toine Werst

Drijvende kracht achter Loopbaan Centrum Nederland is Toine Werst:

Na een korte loopbaan in de techniek en in de commercie ontdekte ik als gevorderd twintiger dat ik in de wieg ben gelegd voor een mensgericht beroep. Anderen helpen eigen talenten te ontdekken en hun bestemming te vinden leek en bleek fantastisch werk. De basis voor dit werk legde ik tijdens mijn HBO Bachelor opleiding voor loopbaanadviseur aan de Akademie Mens-Arbeid in Tilburg. Later voegde ik daar de post-academische opleiding Counseling & Consulting van de Universiteit van Utrecht aan toe.

Meer weten of een offerte aanvragen

Loopbaan Centrum Nederland heeft bezoeklocaties in Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Bel met 040 – 24 55 559, stuur een mail aan info@loopbaancentrum.nl of gebruik onderstaand formulier als je meer wilt weten of om direct een offerte aan te vragen.

 Loopbaan Centrum Nederland verzorgt loopbaanbegeleiding voor heel Brabant, Noord- en Midden Limburg. Bezoeklocaties zijn er in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, zowel bij het NS-station als bij de snelweg. Daardoor is Loopbaan Centrum Nederland altijd goed bereikbaar.

×