lcnlogo

 

Vragen en oplossingen

Sofia, 38 jaar: Eigenlijk was ik al jaren ontevreden over mijn werk maar ik kwam niet in beweging. Ik was gewoon bang was om te veranderen. Nu durf ik dat wel omdat ik een goed plan heb. En het vertrouwen dat ik de goede weg insla.

Martijn, 41 jaar: Al die jaren leek er maar weinig lijn te zitten in mijn carrière. Voor mijn gevoel deed ik maar wat. Nu zie ik in dat ik al die tijd al onbewust oefende voor werk dat echt bij me past.

Martijn en Sofia namen deel aan loopbaanbegeleiding. Tijdens 5 tot 6 intensieve coachingsessies van anderhalf uur bied ik jou inzicht in jouw talenten en kwaliteiten, interesses en drijfveren. Vervolgens begeleid ik je bij het maken van een concreet carrièreplan.

Frederieke, 29 jaar: Mijn zelfbeeld bleek niet meer te kloppen. Ik zag mezelf nog steeds als degene die ik was vlak na mijn afstuderen terwijl ik me de laatste 6 jaar breed heb ontwikkeld. Nu zie ik allerlei carrièremogelijkheden voor mezelf waar ik nooit aan durfde te denken.

Marc, 55 jaar: Daar stond ik dan, 55 jaar en ongeschikt verklaard voor mijn werk. Via mijn arbeidsdeskundige mocht ik deelnemen aan het loopbaanonderzoek en -advies. Gelukkig zijn er meer beroepen mogelijk voor mij dan ik dacht.

Frederieke en Marc namen deel aan een loopbaanonderzoek en -advies. Een dag lang word je uitgebreid getest en voer ik intensieve gesprekken met je. Op basis hiervan geef ik je een gedegen advies over concrete beroepen en opleidingen die goed bij jou passen.

 

Mijn visie en aanpak

Jouw eigen carrièrepad bepalen doe je niet op één bepaald moment in je leven. In de verschillende fasen in je leven maak je bewust en onbewust allerlei grote en kleine beslissingen rondom jouw werk en studie. Hierdoor krijgt jouw loopbaan vorm.

Als het goed is werken hart en hoofd daarbij goed samen. Je denkt na over jezelf, onderzoekt mogelijkheden en maakt een inschatting van kansen. Maar je neemt ook beslissingen op je gevoel, ook als ze (soms) niet zo logisch lijken. Vaak gaat dat goed maar soms niet. Dan heeft jouw loopbaan speciale aandacht nodig. Als loopbaanadviseur bied ik jou die aandacht: professioneel èn persoonlijk betrokken.

Een eerste stap is een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw loopbaansituatie en jouw loopbaanvragen zoals jij die ervaart. Op basis van dit gesprek doe ik je een concreet voorstel voor een loopbaantraject volgens het motto: zo kort als kan en zo uitgebreid als nodig.

 

Meer weten of een offerte aanvragen

Loopbaan Centrum Nederland heeft bezoeklocaties in Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Bel met 040 – 24 55 559, stuur een mail aan info@loopbaancentrum.nl of gebruik onderstaand formulier als je meer wilt weten of om direct een offerte aan te vragen.

 Loopbaan Centrum Nederland biedt loopbaanbegeleiding aan voor cliënten uit heel Brabant en Noord- en Midden Limburg, maar ook daarbuiten. Bezoeklocaties zijn er in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, zowel bij het NS-station als bij de snelweg. Daardoor is Loopbaan Centrum Nederland altijd goed bereikbaar.

×