Nieuwsbrief Loopbaanadvies.net  | oktober 2017


Handig als je een (andere) baan zoekt:Plaats je cv en vind je nieuwe baan op NationaleVacaturebank.nl.

Kies uit duizenden vacatures op NationaleVacaturebank.nl.

Vragen over solliciteren, werk en loopbaan? Lees een boek. Ook boeken voor coaches.

Met één van onze loopbaanadviseurs sta je er niet alleen voor.

 

Netwerken voor een baan


Sommige mensen hebben negatieve associaties bij het idee van 'netwerken' voor een baan. Maar voor (naar schatting) 70% van de vacatures wordt nooit een advertentie geplaatst. Om voor die functies in aanmerking te komen zul je contacten moeten leggen en onderhouden. Zowel online (bijv. met LinkedIn) als offline. Op de pagina over netwerken op Loopbaanadvies.net vind je een aantal tips en adviezen voor offline netwerken die trouwens soms online ook heel handig kunnen zijn.

 

Outplacement nodig? Kies voor een erkend outplacementbureau


Ben of word je ontslagen? Dan kan outplacement je helpen om sneller een nieuwe baan te vinden. Met outplacement leer je vaardigheden en krijg je coaching om je op weg te helpen naar een nieuwe baan of een nieuwe invulling van je carrière. Een flink aantal erkende outplacementbureaus in heel Nederland vind je op de website Outplacementbureaus.nl.

Wil je dagelijks nieuws en tips lezen over outplacement? Er is ook een Twitter van Outplacementbureaus.nl. Voeg 'm toe aan op je Twitter account!

 

WLO Work & Life in Arnhem


WLO Work & Life coacht mensen naar het werk en het leven dat bij hen past. Voluit leven en toch in balans zijn. Wij kennen geen standaardtrajecten. Je krijgt wat je nodig hebt in het WLO-traject. WLO Work & Life werkt voor verschillende organisaties op alle niveaus. Steeds vaker worden wij ook ingeschakeld door particulieren. Managers (HBO- en WO-niveau) worden met hun voorkomende levensloopvragen door Wenneke Ong gecoacht.

Sinds 2001 is Wenneke Ong van WLO Work & Life door het CMI (Career Management Institute) getoetst en geregistreerd en mag zich derhalve register consultant noemen. Daarnaast is zij ook een Noloc Erkend Loopbaanprofessional en ook de loopbaancoaches waar zij mee samenwerkt zijn minimaal Noloc Erkende Loopbaanprofessionals.

Wilt u meer weten over WLO Work & Life, neem dan contact op door te bellen met 026 - 845 07 86 of stuur een mailtje aan info@wloworkandlife.nl.

 

Professionele hulp nodig bij je loopbaanvragen?


Blijf niet lopen met je loopbaanvragen, maar informeer bij onze loopbaanadviseurs wat zij voor je kunnen doen. Loopbaanadvies.net heeft uitstekende loopbaanadviseurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Amsterdam 1, Amsterdam 2, Arnhem, Eindhoven, Friesland, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

 

Boek van de maand
oktober


De kleine LinkedIn voor dummies
De kleine LinkedIn
voor dummies

Bert Verdonck

Andere websites voor je loopbaan


Loopbaanadviseur
van de maand oktober

Wenneke Ong van WLO Work & Life
Wenneke Ong
Arnhem


Boekentips

1

Welke kleur heeft jouw parachute? 2017-2018
Welke kleur heeft jouw parachute? 2017-2018

Richard N. Bolles

2

Spring eruit met je sollicitatiebrief
Spring eruit met je sollicitatiebrief

Erik den Draak

3

Assessment doen - nieuwe editie
Assessment doen -
nieuwe editie

Bas Kok &
Ferry de Jongh


Meer boeken »