Nieuwsbrief Loopbaanadvies.net  | februari 2018


Handig als je een (andere) baan zoekt:


» Vragen over solliciteren, werk en loopbaan? Lees een boek. Ook boeken voor coaches.

» Download hier handige e-boeken en voorbeeldbrieven over loopbaanadvies, solliciteren en outplacement.

» Met één van onze loopbaanadviseurs sta je er niet alleen voor.

 

Wat is outplacement?


Outplacement wordt op Wikipedia omschreven als "begeleidende diensten om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe betrekking of bij het opstarten van een activiteit als zelfstandige". In veel ontslagsituaties wordt outplacement door de werkgever aangeboden. Zo niet, vraag er dan om bij (dreigend) ontslag.

Ben je op zoek naar outplacement, raadpleeg dan één van de adviseurs van Loopbaanadvies.net of kijk op Outplacementbureaus.nl.

Veel informatie over outplacement èn een overzicht van bureaus vind je ook op OutplacementWijzer.nl.

 

Sneller een nieuwe baan met outplacement


Wanneer je voor het eerst hoort van outplacement, wil je graag weten wat dat inhoudt. Uitgebreide informatie over outplacement, wat het is, hoe lang het duurt hoe het gaat en wie de kosten voor z'n rekening neemt, vind je op de website OutplacementWijzer.nl.

De website heeft ook een eigen Twitter. Wil je dagelijks geïnformeerd worden over solliciteren en outplacement? Volg dan de Twitter van OutplacementWijzer.nl!

Wil je met outplacement aan de slag? In het gesprek met een outplacementbureau kom je beter voor de dag als je alvast wat over outplacement gelezen hebt. Download het e-boek "Met outplacement aan de slag" (voor slechts 5,95) en je komt beslagen ten ijs!

 

Welkom bij Loopbaanadvies Pro in Amsterdam


Wil je méér uit jezelf halen? De ideale functie ontdekken? Opnieuw jouw koers bepalen? Of ben je noodgedwongen op zoek naar een nieuwe baan? Dan is Loopbaanadvies Pro er voor jou! Door gerichte vragen van de loopbaancoach en het juiste loopbaanadvies vind je uit waar je heen wilt en wat het beste bij je past.

Sara Surachno van Loopbaanadvies Pro is gediplomeerd loopbaanadviseur en coach. Sara biedt maatwerk, wat als zeer prettig wordt ervaren: elke cliënt krijgt zijn/haar eigen passende traject.

Voor de start van een traject heb je een oriënterend gesprek, waarbij jouw loopbaanvraag centraal staat en besproken wordt hoe een loopbaancoachtraject bij Loopbaanadvies Pro jou vooruit kan helpen. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

» Lees meer over Loopbaanadvies Pro

 

Professionele hulp nodig bij je loopbaanvragen?


Blijf niet lopen met je loopbaanvragen, maar informeer bij onze loopbaanadviseurs wat zij voor je kunnen doen. Loopbaanadvies.net heeft uitstekende loopbaanadviseurs in de volgende plaatsen:

Alkmaar, Amsterdam 1, Amsterdam 2, Arnhem, Eindhoven, Friesland, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

 

Boek van de maand
februari


Careergasm
Careergasm
Sarah Vermunt

Andere websites voor je loopbaan


Loopbaanadviseur
van de maand februari

Sara Surachno | Loopbaanadvies Pro in Amsterdam
Sara Surachno
Amsterdam


Boekentips

1

Welke kleur heeft jouw parachute? 2017-2018
Welke kleur heeft jouw parachute? 2017-2018

Richard N. Bolles

2

Spring eruit met je sollicitatiebrief
Spring eruit met je sollicitatiebrief

Erik den Draak

3

Assessment doen - nieuwe editie
Assessment doen -
nieuwe editie

Bas Kok &
Ferry de Jongh


Meer boeken »