Vraag

Weet niet meer wat ik wil

Richard
02-09-17


Ik werk nu ruim 27 jaar en heb de laatste jaren vooral in de verkoop, techniek en een jaar heb ik als analist gewerkt.
Door de crisis ben ik twee maal mijn baan kwijt geraakt en ben hierdoor alle grip op mijn werk kwijt geraakt. Dat ik in de verkoop stond twijfelde ik al of ik dat wel wilde en momenteel weet ik het echt niet meer.
Momenteel werk ik in de techniek als buitendienst monteur maar door de onzekerheid wanneer ik thuis zou kunnen komen, want er zou wel eens een storing kunnen komen, krijg ik nu alleen maar meer stress.
Ik ben nooit onzeker geweest met wat ik deed en momenteel twijfel ik lettelijk met alles wat ik doe en maak hierdoor fouten.

ik heb het gevoel dat ik tegen een muur loop en zit tegen een burnout aan.

Graag zou ik een persoon willen vinden die mij kan helpen een baan te vinden waar ik weer gelukkig in kan zijn.


1 antwoord

 1. Erik den Draak

  Erik den Draak
  6 september 2017
  https://www.loopbaanadvies.net

  Beste Richard,

  De tijd van 40 jaar zekerheid als je na je opleiding een baan vond is voorbij. Het beeld dat je schetst van wisselende banen is herkenbaar. Veel mensen kunnen de onzekerheid die hun loopbaan is binnengeslopen maar moeilijk een plek geven.

  Wanneer je met een loopbaanadviseur een traject doorloopt waarbij je je afvraagt waar je goed in bent en wat je graag doet, dan sta je een stuk steviger in je werk. Het is een investering die de moeite waard is.

  Op deze website vind je vast een goede loopbaanadviseur bij jou in de buurt. Het zijn stuk voor stuk vakmensen. Kijk anders even op Loopbaanadvies.nl of Loopbaanadviesbureaus.nl. Benader gerust meer dan één bureau en kijk wie het beste antwoord kan geven op jouw loopbaanvraag.

  Succes!

  Erik den Draak
  Loopbaanadvies.net

×