V: Hoe ben je in het vak van loopbaancoach terecht gekomen?
A: Voorheen heb ik als HRM manager in het bedrijfsleven gewerkt. Later in andere “werelden” waaronder het welzijnswerk, een technisch adviesbureau, een academisch ziekenhuis etc.
Naarmate ik ouder werd kreeg ik meer behoefte aan verdieping. Wezenlijk contact met mensen, kunnen helpen maar wel concrete resultaten bereiken.

V: Wat motiveert jou in het begeleiden van mensen?
A: Mijn primaire drijfveer is mensen helpen, iets betekenen voor de ander, mijn ervaringen doorgeven en vooral de ander begeleiden in een bewustwordingsproces. Maar dan ook concrete handvatten geven om met kleine stapjes grote resultaten te bereiken.

V: Wat probeer je mee te geven aan mensen die je begeleidt?
A: Een stuk rust, evenwicht en balans in hun leven. Ruimte creëren voor nieuwe dingen en ideeën, tips geven om weer meer houvast en grip te krijgen op hun eigen leven. Ik probeer een andere kijk op zaken aan te stippen, samen verschillende mogelijkheden te onderzoeken om zo het eigen perspectief te verbreden.

V: Waarom ben je gevestigd in Noorbeek?
A: Noorbeek ligt in het Toscane van Nederland. Een bezoek aan mijn praktijk voert je langs een prachtige route door Zuid-Limburg. Kom genieten van de rust en luisteren naar de stilte die hier heerst. 

V: Welk boek inspireert jou als loopbaanadviseur?
A: Allereerst natuurlijk “mijn eigen boek” van mijn leven. Maar daarnaast liggen vooral de boeken van Ed Nissink mij na aan het hart. Het gaat over communicatie, gedragspatronen etc. Ze zijn heel herkenbaar, eenvoudig en makkelijk leesbaar geschreven en staan vol met praktische tips en oefeningen die handreikingen geven om zelf mee aan de slag te kunnen.

×