Download hier voorbeelden van sollicitatiebrieven, een cv of de e-boeken over het schrijven van een sollicitatiebrief, het zoeken en vinden van een loopbaanadviseur, informatie over outplacement of het verloop van sollicitatieprocedures.

Dit delen

Tips voor je loopbaan:

  • Vragen over solliciteren, werk en loopbaan? Lees een boek. Ook boeken voor coaches.

Alle downloads zijn in Microsoft Word of pdf (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen/openen heb je Adobe Reader nodig. Dat zit waarschijnlijk al op je computer, maar heb je het niet, dan kun je het hier gratis downloaden. Klik op het document van je keuze of de link “E-mail met downloadlink opvragen”, vul je naam (achternaam niet verplicht) en e-mailadres in en je ontvangt een mail waarmee je het bestand kunt ophalen.  

 

E-boeken

 

Een goede loopbaanadviseur? Zo gevonden!

Bent u op zoek naar een loopbaanadviseur? In "Een goede loopbaanadviseur? Zó gevonden" (14 pagina's) leest u op welke manier u het beste te werk kunnen gaan als u een gekwalificeerde loopbaanadviseur zoekt.

E-mail met downloadlink opvragen

 

Zo schrijf je een sollicitatiebrief

Wil je weten hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft, zodat je een grote kans maakt om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? In dit beknopte, heldere e-book (13 pagina's) wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een goede sollicitatiebrief maakt. Al meer dan 21.000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen

 

Achter de schermen van Personeelszaken

Wat gebeurt er achter de schermen van Personeelszaken? Sollicitanten vinden de gang van zaken bij sollicitatieprocedures vaak onduidelijk. Dit e-book (14 pagina's) licht een tipje van de sluier op van de procedures rondom sollicitaties waar sollicitanten normaal gesproken weinig inzicht in krijgen. Al meer dan 3000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen

 

Met outplacement aan de slag

Outplacement betekent dat u gecoacht wordt bij het vinden van een nieuwe baan. Er wordt geen baan voor u gezocht, maar tijdens het hele proces van zoeken en vinden van een nieuwe baan krijgt u hulp en advies. Een uitkomst voor mensen die lang niet hebben gesolliciteerd. In de brochure "Met outplacement aan de slag" (16 pagina's) leest u er alles over. Al meer dan 1000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen

Documenten

 

voorbeeld sollicitatiebrief

Voorbeeld sollicitatiebrief voor gebruik bij een sollicitatie op een advertentie in de krant of op het internet. Het voorbeeld is in Word en kan gemakkelijk aangepast worden op uw eigen situatie. Al meer dan 121.000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen

 

voorbeeld opensollicitatiebrief

Voorbeeld van een opensollicitatiebrief. Het voorbeeld is in Word en kan gemakkelijk aangepast worden op uw eigen situatie. Al meer dan 96.000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen

 

voorbeeld curriculum vitae

Voorbeeld van een curriculum vitae voor gebruik bij een sollicitatie. Het voorbeeld is in Word en kan gemakkelijk aangepast worden op uw eigen situatie. Al meer dan 104.000 keer gedownload!

E-mail met downloadlink opvragen
×