Door Bodo Agterhof  22 december 2022  Loopbaanbegeleiding

Ben je je loopbaankoers kwijt? Met loopbaanadvies ben je koersvast voor de komende 10 jaar. Welkom in Heerenveen (Friesland).

Ben je je loopbaankoers kwijt?

Als je je loopbaankoers kwijt bent, ben je niet blij met het werk dat je doet. Het is net een foute date met wie je uit eten bent. Naah het is wel te doen, maar het houdt niet over. Geen blijvertje dus.
Je ziet wel eens van die mensen – ze kunnen plantsoenen schoffelen, het kan de ober zijn in een restaurant, het kan de shoarma-kok zijn, het kan een directeur zijn – je ziet wel eens mensen en die zijn echt blij met het werk dat ze doen. Als je je loopbaankoers volgt, maakt je dat woest aantrekkelijk!

Werken met passie

Sommige mensen stralen gewoon als ze over hun werk praten. Dat werk, dat zijn ze gewoon ten voeten uit. Dat is die lichtgevende vaas in het filmpje. Dat is die stip aan de horizon.
Collega’s schuiven klussen naar die collega, omdat ze weten dat het dan gewoon goed komt. Mensen die werken met passie verzuimen minder, verzuimen korter, werken harder, het werk gaat ze gemakkelijker af, ze werken makkelijker en fijner samen en ze boeken sneller resultaat.

Passief is de sluipmoordenaar van passie

Het begint klein. Zo van vandaag heb ik even geen zin, kan gebeuren toch?
Pas op, dit het verhaal van de kikker en het kokende water! Het lieve kwakende beestje zwom lekker in een pannetje met water. Heel langzaam ging het vuur eronder aan.
Eerst was het water wat koud en de kikker bewoog stram en stijf. Toen het water lekker behaaglijk warm was kwaakte de kikker dat het een lieve lust was. Ineens dobberde de kikker ondersteboven in het water. Het was te laat.
Passief is de sluipmoordenaar van passie. Het begint klein. Als je te lang niets doet, vermoord je daarmee je passie. Da’s de moord voor elke loopbaan.

Met loopbaanadvies van passief naar pure passie

Echte passie zit niet in je harses. Ook niet in je ego. Echte passie zit in je ziel. Je ziel is de powerhouse die je 24/7 bij je hebt.
Wil je ontdekken waar je ziel echt lekker blij van wordt? Wat de koers van je ziel is? Zodat je weer met hart & ziel aan de slag gaat?
Da’s mijn core business. Vandaar dat hoge succespercentage van 95%. Vandaar, dat mijn klanten hun baan scoren met maar 3 sollicitatiegesprekken.

Zoek je loopbaanadvies in Heerenveen (Friesland)?

Je bent van harte welkom in de fijne kantoorruimte pal naast het Intercitystation Heerenveen.

Ik zie je graag,

Bodo

×